Skocz do zawartości
IGNORED

Magnetofon.

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ten grundig tez ciekawy.

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

>>>mzawek

3 Mar 2007, 12:52

ten deck nie moze dobrze grac ..Przy wypasionych japoncach lub plataninie nakamichi wyglada załosnie

Kupilem Naka ktory umarl, potem ozyl dzieki pomocy pana Leszka z Kielc, i gra tak slicznie ze mam w dupie czy ma 4 czy 40 kabli w srodku. Sorry.

Witaj rozmawiałem kilkadziesiąt minut temu z Panem Leszkiem T. Cieszę się, że się cieszysz, możesz się przed snem pocieszyć , że oprócz wypowiedzi misia Yogiego i Mulsa pozostałe opinie w 90% -tach mam w rzyci.

Dobranoc

Zbyszek

Ni to słońce ni to deszcz, bździ mżawką za oknem czekam aż Rodzina wstanie i być może mnie podratuje, dychę mam potrzebne jeszcze dwie i idę po dwukasetowego pod Halę Targową. [unitra w stanie niezłym]. Było trochę jako takich słuchawek radiomagnetofony dwa magnetowidy i wyjątkowo nieciekawe kasety po 1 złp sztuka.

Zobaczymy czy sprzet na mnie doczeka do godziny 12 + hak

Pozdrawiam

Zbyszek

PS Do Mzawka Pan Leszek obecnie wystawia na Allegro taśmę klejącą do taśm w kasetach magnetofonowych.

Witam wszystkich

Jest magnetofon bardzo prosty w obsłudze,działaniu itp jest tez piękny i posiadam takowy ,dlatego osoba zainteresowanym polecam piszcie na priva bo nie chce siać reklamy i zamętu ,konstrukcja naprawdę dobra i sprawdzona urzeka mnie jego siła pozdrawiam:)))

audiomagia.blogspot.com

mzawek, 3 Mar 2007, 10:02

>

Ukryta Zawartość

>Sama nazwa to legenda.Prawdziwe brzmienie .Instrumenty jak żywe .Rozmach i potega brzmienia

>.Doskonały do rocka.cena okazyjna .KUPOWAĆ !!! 3 głowice ,2 wałki .Najlepszy deck jaki

>słyszałem.Konkurencja dla Nakamichi DRAGON

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po pierwsze to nie "mk2" , po drugie to pilot tez nie od tego modelu-jakiś wałek chyba :)

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Roznica na 1 rzut oka to kieszen i stabilizator kasety: wersja mkI go nie ma. A to ze nie ma napisu mkII... Za to kieszen jak widac jest identyczna z ta (stabilizator kasety).

post-1457-100007060 1173026469_thumb.jpg

A to najwyższy model

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

audiomagia.blogspot.com

Jeszcze raz pisze jest magnetofon bardzo prosty w obsłudze,działaniu itp jest tez piękny i posiadam takowy ,dlatego osobom zainteresowanym polecam piszcie na priva bo nie chce siać reklamy i zamętu ,konstrukcja naprawdę dobra i sprawdzona egzemplarz nie ode mnie pozdrawiam:)))

audiomagia.blogspot.com

no a mój magnetofon od dzisiaj znowu gra. :)

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bardzo dobry japonski deck.B.przepraszam za moja zła opinię o nim.Pewnie był rozkalibrowany egzemplarz którego słuchałem,Wysoka japońska klasa dzwieku ....Zasługuje na zakup do kolekcji.Separated block ,master reference.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Wiem że nie ten wątek ,ale zdaję sobie sprawe ilu nas słuchało Nalepy odszedł wspaniały blusmen ,nie raz słuchałem koncertu na żywo ,może Korwin coś napisze ,jest wątek w muzyce,smutek

audiomagia.blogspot.com

Jest czas na nocnik z porcelany w kwiatki

Potem a potem tylko ora et labora

I lata w supeł marne te manatki

I beznadzieja do przesady chora

Więc zagraj ciszą i milcząc zaśpiewać

Ziemi gdzie słońce nigdy nie zachodzi

Gdzie nadal rosną karczowane drzewa

Choć obol leży na powiekach łodzi

Liściem odlecieć po za tłum cmentarny

Kaszel rodziny i kościelne pienie

Drzwi wyłamano tłumy na nie parły

Lecz niebo puste zgodnie z przeznaczeniem

Ja napisałem słowa a kto muzykę i kto Mu zagra i kto Mu zaśpiewa

Szkoda chłopa był naprawdę bardzo dobry

Pozdrawiam

Zbyszek

Przepraszam

Ma być:

Aurea prima sata est aetas

Jest czas na nocnik z porcelany - w kwiatki

A po nim będzie ora et labora

I lata- w supeł związane manatki

I beznadzieja do przesady chora

Więc zagraj ciszą i milcząc zaśpiewaj

Ziemi gdzie słońce nigdy nie zachodzi

Gdzie nadal rosną karczowane drzewa

Choć obol leży na powiekach łodzi

Liściem odlecę po za tłum cmentarny

Kaszel Rodziny i kościelne pienie

...drzwi wyłamano tłumy na nie parły

Lecz niebo puste zgodnie z przeznaczeniem

Pozdrawiam

Zbyszek

PS Mam nadzieję, że już nie ma literówek i innych błędów

Ukryta Zawartość

takowy amplituner widziałem dzisiaj na warszawskim wolumenie w cenie 150zł.cena na allegro przesadzona ale na żywo sprzet prezentuje sie znakomicie.Wykonanie bijace wszystko dostepne w sklepach.Zalet muzycznych nie znam.

Gałeczka skali radiowej pracuje po prostu hiendowo .Miód dla oczu i zmysłu dotyku.To juz zboczenie....Bede za tydzien to moze zakupie z ciekawosci.Z kupionych dzisiaj tasm 2 szt sa doskonałej jakosci.Za pózno byłem bo zaspałem.

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Ukryta Zawartość

Tutaj ten sam egzemplarz z innym podswietleniem.facet to wiejski tuner jednym słowem.

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

>mzawek

jak dla mnie te aukcje to jakaś ściema. niby dwa różne ampli z różnymi podświetleniami ale tak naprawdę jest to jeden i ten sam egzemplarz.

dowód:

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

z tyłu jest numer seryjny.To wszystko tłumaczy ,ten ampli był kilka razy sprzedawany tak jak cd lenco z drewnianymi boczkami hehehe.Dobra ,czas brac sie za robote nieszczesna.

Tomant ,jak słuchanie z tasiemki ?

Grundig High Fidelity

Już Marks o tym ponad 100 lat temu pisał cytuję: "Widmo krąży po Europie....." Dotyczy ten zabieg DAT-ów kupowane za grosze pojawiają się te same modele po przemyciu i wymianie pasków za gigantyczne pieniądze .

Są porostu sprzedawcy, których należy unikać. Kiedyś zaczynałem dzień od zachwytów i wysyłania maili obecnie nauczony smutnym doświadczeniem, że wciskano mi kit i przysyłano g... na samym wstępie olewam i później spokojnie zaczynam się zastanawiać czy jednak nie kupić, bo naprawdę warto. Leży mi poupychany po kątach nadmiar wszelakiego dobra sprzedać żal bo dadzą za idealnie sprawny marne grosze.

Pozdrawiam

Zbyszek

Mzawek dobrze że mamy takiego detektywa jak Ty , sprawdziłem to samo porównanie ale po dywanie na podłodze he he i gość nawet nie zmienił stolika pozdrowienia dla wszystkich nie dajmy się naciągać :))) czekam na kasety z Krakowa od Korwina a teraz mam do przegrania trzy płyty Metallica muszę sie spisać bo to mój synek będzie słuchał i na gitarze próbował swoich sił

Miłego życzę :)))

audiomagia.blogspot.com

Nie jestem specjalnie złośliwy ale dziś od rana ręka mnie świerzbi aby powklejać linki dotyczące niektórych decków i opatrzyć je komentarzami do jedyny taki na Allegro [ ...jowy] absolutna rewlacja [w Koziej Wólce] Niezastąpiony [tak jak solali i również do dupy]. Prawda jest Panowie taka uczciwi sprzedający znają możliwości finansowe społeczeństwa [zwłaszcz wariatów] i ceny u Nich są umiarkowane natomiast pazerna swołocz wykorzystuje każdy wpis na tym forum aby korzystając z zawartych w nim informacji zdzierać skórę przez łeb z petenta.

Pozdrawiam

Zbyszek

• Pokaż nowe odpowiedzi