Skocz do zawartości
IGNORED

JBL STUDIO 190 - jakim wzmacniacz/amplituner

TOMASZ_62663

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Prosiłbym o pomoc w temacie doboru sprzętu do kolumn JBL Studio 190. Nie jestem audiofilem, nie planuję również w najbliższym czasie zmiany/lub rozbudowy systemu głośników. Pomieszczenie w granicach ok. 25 m2, muzyka z CD, airplay, tv, radio. Nie znam spotify/music cast ale może powinienem poznać..

Słucham każdego rodzaju muzyki, pewnie relatywnie najrzadziej jazzu i muzyki poważnej. Kolumny budżetowe więc i sprzęt budżetowy. Generalnie wzmacniacz stereo lub amplituner stereofoniczny. Zastanawiałem się nad yamahą, ewentualnie ze względu na kompatybilność harman kardon. Dotychczas nie odsłuchiwałem żadnego zestawu i szczerze mówiąc nie bardzo mam czas jeździć po sklepach.

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

pozdrawiam

Jak najbardziej ampli HK do JBL będzie ok im wyższy model tym lepiej będzie kontrolował kolumny..

ewentualnie stereo Onkyo..

.. i nie spodziewał bym się dużo porad bo..

..wielu "znawców audio" zajętych jest w tematach o laniu wody... ;)

Lubię słuchać.. oglądać.. czytać.. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.