Skocz do zawartości
IGNORED

Padła Yamaha AX-550 rs -awaria

wojtekitek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie chce sie wpowiadac. Ale jak dla mnie to Mcgywer cos krecisz. Od listopada to robisz? no nie zartuj. Jak nie samochod kolegi, to tranzystorki a teraz prad spoczynkowy. Jakbym ja dla klineta tyle naprawial laptopa i mowil ze mi sie samochod zepsol;) to predzej bym w ryj dostal niz tyle miesiecy go trzymal. Ja bym sie wkurwil, no ile to mozna robic?! jeszcze? a moze jutro noge zlamiesz?;) i na poczte nie bedziesz mogl isc:)

Oczywscie o nic panie MC pana nie oskarzam, tylko narosly we mnie watpliwosci. Mam nadzieje ze nasz kolega wkoncu bedzie mial jutro albo pojutrze tego wzmaka w domu:)

Nie chcesz się wypowiadać, a się wypowiadasz. Wzmacniacz jest stary, dziesięcioletni. Był już kiedyś naprawiany z użyciem nieoryginalnych części. Tranzystory trudne do zdobycia. Kurde, łatwiej Gainclona zmajstrować od zera niż uruchomić klocek przekopany przez papraka. Pomyśl trochę, czy psułbym sobie opinię na forum przez taką pierdołę? Zresztą czemu ja się tłumaczę? Przecież to nie Twoja sprawa.

Amen ..wątek niech już sobie umiera.. wzmacniacz będe miał jutro .

Z tego tytułu dziękuje koledze Mc Gyverowi za serwis wzmacniacza ( u mnie w miescie nikt by tego nie zrobił) i kupę rad co do tunningu. A jeśli chodzi o czas realizacji to aż tak mi nie przeszkadzał (miałem na czym śłuchać)

Pozdrawiam .

Wojtek

Cholera!!! Wysłałem razem z yamahą zworki od mojego Marantza (wpięte z tyłu w gniazda pre-out/main in) i teaz nie działa inaczej jak direct. Możesz mi to odesłać w kopercie? Tylko przyklej do jakiegoś kartoniku taśmą klejącą, bo poczta gotowa pogubić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.