Skocz do zawartości
IGNORED

Accuphase dp 410 czy Luxman d05

f16

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sluchalem owego czasu starszego modelu dp-400 z Luxmanem L-550a ii roznych plyt w pokoju odsluchowym i powiem ze bylo wybornie.Dzwiek byl bardzo namacalny byl wszedzie.Wysokie jak dla mnie byly super.Calosciowo bardzo mi sie spodobal ten player

Gość Junior_AudioMix_Konin

(Konto usunięte)

A wg Was ten Accuphase jest wart swojej ceny, jeśli chodzi o porównanie ceny do jakości brzmienia? Czy w tym wypadku 50proc wartości to napis Accuphase?

Płacisz za technologię. Zresztą obcuję teraz z DP-720 i jest naprawdę piękny sprzęt. Cicha praca szuflady, klimat. Nie każdy to lubi, ale jak już pokocha to nie puszcza :)

DP-410 też uważam za świetny CD, nie ma może takiego przepychu, jest "zwykły" ale dopiero użytkując takie klocki jesteś w stanie ocenić, jaką to ma wartość.

To jest Accuphase i tyle. Nikt nie wnika, czy kupując Ferrari dostajesz 50% ceny za napis, logo. To się rozumie. Legenda produktów. Tradycja. Samo posiadanie.

Mam nadzieję, że kumasz, o co mi chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.