Skocz do zawartości
IGNORED

niedrogie, przywoite monitory

wujek_p

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie dowcipasy, kumpel właśnie jest po zakupie kolumn B&W 683 S2 + wzmak Rottel z D/A (modelu nie pamiętam), mam więc możliwość posłuchania sprzętu z jako takiej półki i porównania z moim. Ma fajny zestaw, ale z wrażenia nie padłem. Może powinien dołożyć jedno czy dwa zera? Przy okazji na testach miał przewody za 200 zł/metr, ale ani moje uszy ani jego, nie odczuły różnicy po zamianie na przewody za kilka zł/m (2x2,5). Chyba nam słoń na ucho nadepnął. :)

I jeśli piszę, że DLA MNIE ta Yamaha 663 jest ok, to jest ok. Na filmach i koncertach jest świetna w swojej cenie. Mam ją od kilku lat i nie pali mi się zmiana. Niuanse muzyczne wysłuchuję na słuchawkach z odtwarzacza. Nie będę robił dwóch oddzielnych, stacjonarnych torów - do filmów i do muzyki. W ten sposób można wędrować do sprzętu za kilkaset tysięcy (w tym kabelki za 20 koła m/b). Brakuje mi podstawek pod kwiatki za 800 zł para. To było tematem wątku. Za poradą zdecydowałem się na QA 2020i lub w ostateczności 3020i (jeśli nie dostanę tych wcześniejszych). Uzupełnię o SUB (też podstawka pod kwiatek, w końcu to tylko Jamo SUB 210 za marne 5 stów). Przewody do kolumn takie dla biedoty - za 10 zł/metr. To co mi zostanie z kwoty, którą wydał mój kumpel, przeznaczę na inne życiowe potrzeby.

Dziękuję za rzeczowe porady forumowiczom z początku wątku!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.