Skocz do zawartości
IGNORED

Piloty

Lukeoon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Panowie potrzebuję pilota do mojego NADa 320BEE. Zastanawiam się nad czymś uniwersalnym np Logitech, ale trafiłem też na coś takiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Miał ktoś może z czymś takim do czynienia?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/129037-piloty/

Dziękuję za odpowiedź. Chodzi o to czy Logitech obsłuży wszystkie funkcje NADa i nie będzie z nim żadnego problemu. Ten z linku to dedykowany zamiennik oryginalnego pilota, którego mi brakuje. Myślałem że może któryś z forumowiczów miał do czynienia z tymi zamiennikami. Chodzi mi głównie o jakość wykonania, bo reszta funkcji jest dokładnie jak z oryginału.

https://www.audiostereo.pl/topic/129037-piloty/#findComment-3915961

Ja używam takie coś

Ukryta Zawartość

Nie ma to własnego pilota, jest apka na ios i androida (to mi jest akurat na rękę) - używam telefonu jako pilota. Baza urządzeń predefiniowanych jest skromna w porównaniu z logitechem harmony (też mam) ale o wiele łatwiej można dostosować konfigurację do siebie, bardzo łatwo uczy się kodów per dany przycisk i prosto mogę wybrać jakie przyciski chcę mieć per dane urządzenie. W logitechu z predefiniowanego układu dla danego urządzenia, ciężko jest wywalić niepotrzebne przyciski (komendy). Orvibo obsługuje teź 443MHz np klimę, z czym Logitech sobie nie radził. Logitech ma za to mega bazę urządzeń.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/129037-piloty/#findComment-3916109

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.