Skocz do zawartości
IGNORED

Małe monitory....które?

slaaawek

Rekomendowane odpowiedzi

Uklad ukladem-ale kiedy lata temu Sonu Faber zaczal konstruowac znakomite zestawy na dunskich glosnikach-szefostwo Dynaudio wyraznie spanikowalo i zalozyli embargo na swoje produkty.ahoy

Czyli jak to można wytłumaczyć?Nie jestem pewny na 100% czy aby Totem nie zaopatrywał się w głośniki w Tonsilu?Popraw mnie jak się mylę!

De gustibus non est disputandum

Czyli jak to można wytłumaczyć?Nie jestem pewny na 100% czy aby Totem nie zaopatrywał się w głośniki w Tonsilu?Popraw mnie jak się mylę!

Nie poprawie bo nie mam wiedzy na ten temat.To ciekawe.

Nie poprawie bo nie mam wiedzy na ten temat.To ciekawe.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) znalazłem zobacz i poczytaj....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) znalazłem zobacz i poczytaj....

Ale jaja - nie mialem pojecia .

Ukryta Zawartość

ProAc 1sc to bardzo dobra podstawa do budowania systemu. Plus jeszcze taki że nie potrzebują hi-endowej elektroniki aby zagrać na przyzwoitym poziomie.

Moon 240i, Klipsch Heresy III, Mini PC, M2Tech HiFace Evo + Tomanek ?

ProAc 1sc to bardzo dobra podstawa do budowania systemu. Plus jeszcze taki że nie potrzebują hi-endowej elektroniki aby zagrać na przyzwoitym poziomie.

I dlatego niedawno dokupilem druga pare.Teraz mam powazny dylemat ktore sprzedac-poniewaz inaczej graja-oczywiscie podobnie.Sa to wersje ktore nazywam : Mk I i Mk II.

I dlatego niedawno dokupilem druga pare.Teraz mam powazny dylemat ktore sprzedac-poniewaz inaczej graja-oczywiscie podobnie.Sa to wersje ktore nazywam : Mk I i Mk II.

Bardzo dobra marka.Gratuluję.

Bardzo dobra marka.Gratuluję.

Dziekuje -lubie ich brzmienie.

'98 i '01,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziekuje -lubie ich brzmienie.

'98 i '01,

Podobne do Szkockich Systymów.Jaki wzmacniacz je napędza i w jakim metrażu grają?Nocny Marek z Ciebie.Ja już kończę....dobranoc.

Dziekuje -lubie ich brzmienie.'98 i '01,

Jakie masz ich numery. Pomogło by mi to określić rok produkcji moich. Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego grają inaczej.

Jakie masz ich numery. Pomogło by mi to określić rok produkcji moich. Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego grają inaczej.

Pierwsze modele maja gwizdek ktory "nizej" pracuje ,zwrotnica wyglada bardzo podobnie.Zreszta z opisow w sieci mozna to zrozumiec;wczesne przenosza do 25 khz ,pozniejsze do 30khz.To robi roznice.Co do datowania-Seas ma bardzo dokladne datowanie-wykrec go umiejetnie i tyle.Bede w domu to wstawie numery seryjne moich .ahoj
Pierwsze modele maja gwizdek ktory "nizej" pracuje ,zwrotnica wyglada bardzo podobnie.Zreszta z opisow w sieci mozna to zrozumiec;wczesne przenosza do 25 khz ,pozniejsze do 30khz.To robi roznice.Co do datowania-Seas ma bardzo dokladne datowanie-wykrec go umiejetnie i tyle.Bede w domu to wstawie numery seryjne moich .ahoj

To dzięki i czekam. Pozdro.

Dają radę w takim metrażu?

Oj daja - jak to Proac 1SC !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciężkie podstawki....miły zestawik.Kaloryfer nie odzywa się momentami?

Tak - solidne - Target mr 24 ,ca 30 kg - sa zasypane lupkiem ilastym.Co do grzejnika - kto wie ? moze nawet pomaga - he,he.Tak na serio - to jedyna mozlwa lokalizacja na bylym strychu.oh yeah

Byłoby ciekawe porównanie, ale myślę że wszystkie wersje grają super. Czasami zastanawiam się na co miałbym je zmienić, ale nie widzę nic bez dołożenia solidnej kwoty :mellow:

Byłoby ciekawe porównanie, ale myślę że wszystkie wersje grają super. Czasami zastanawiam się na co miałbym je zmienić, ale nie widzę nic bez dołożenia solidnej kwoty :mellow:

Dokladnie - jeden model lecz "czy" rozne - z pewnoscia znakomite wersje. A co do zmiany ? Nie sadze aby mozna bylo na cos innego - w kategorii minimonitor.Wrzoc zdjecie swoich .ahoy

Takie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kończąc ten trochę off-top - dobre to monitory są i basta.

Do autora wątku : szukać i kupować.

Bez przesady - trzymamy sie watku. A 1sc to wybitna konstrukcja - nie tylko moim zdaniem .serwus
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.