Skocz do zawartości
IGNORED

Bit perfect na XP?

yaro666

Rekomendowane odpowiedzi

i że tylko Daphile... to nieprawda.

A czemu by nie? Daphile to wygodny system do grania......instalujesz uruchamiasz i jedynie nad czy się zastanawiasz to co by tu teraz posłuchać. Jasne że nie jest to system najlepszy na świecie bo nie ma takiego ale bliski ideału :)

Witam pnownie .Nie myslcie ze Was lekcewaze walka trwa a po wszystkim opowiem moje doznania.Nie zostawilbym tak cennych porad bez podzielenia sie wrazeniami.W skrocie tylko powiem ze na polu walki sa: XP-bo musi byc, JRiver-bo wg mnie gra najlepiej,Fidelizer-bo poki co musze byc pewny czy nie sa to sugestie,ale jest.Pozdrawiam...Yaro

• 4 tygodnie później...

Witam i ciesze sie ze moge wreszcie podsumowac pierwszy okres mojego zetkniecia z plikami bezstratnymi.Tak jak pisalem, po wielu dniach odsluchu bez mozliwosci przejscia na inny system wrazenia opisuje pod dzialeniem xp.Coz moge powiedziec tym ktorzy tak jak ja zaczynaja? A mianowicie to aby dobrze zaczac.od dobrego DAC-a i dobrego materialu muzycznego.Inaczej bedzie rozczarowanie.Ja mialem -tak mysle- szczescie .Najpierw odtwarzacze:

1- Foobar, wg mnie bardzo uniwersalny i wygodny z mnostwem mozliwosci

2-Aimp, dobry ale mnie nie przypadl do gustu

3-JRiver-to moj typ-dlaczego? Dlatego ze jest najbardziej z tych trzech powiedzmy" szczery''

DAC: tutaj mowimy o komputerze nie mialem duzego porownania ale celowo nie wymienie zadnej marki bo nie wierzcie w opinie recenzentow i tutejszych geniuszy.Sluchac sluchac sluchac.

Fidelizer: aby nikogo nie obrazic nie szkodzi jak jest.Ja nie dostrzegam roznicy

System opisalem.XP to tak minimum,nie mam porownania.

Powiem na koniec gdy kilka dni temu wlaczyłem moj ukochany cd-ek mocno poprawiony pozegnalem go milym usmiechem i wykorzystalem jako mebel w "systemowej meblosciance".To tyle jak obiecalem.Wiem ze nie napisalem nic nowego i jest to bardzo uniwersalny osad ale obiecalem i slowa pragnalem dotrzymac.

Ps.Jeszcze rok temu za propozycje przejscia na PC Audio ktos zostalby znokautowany....Pozdrowionka

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.