Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam klipów video (YT) w jakości HD.

Andrzej_59351

Rekomendowane odpowiedzi

....ale konkretnie takich jak ten: Don Henley - Take a Picture of This -

Proszę nie sugerować się wykonawcą czy gatunkiem muzycznym. Chodzi mi o a) jakość nagrania (full HD) i o nagranie w studio. Jak ten klip albo np. John Illsley: In The Darkness -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I jeszcze jedno - metal,hard rock, punk, jakiekolwiek "plumkanie" odpada. Sorry. Muzyka rock/pop/blues. Z góry dzięki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Numer mistrzowski dla mnie akurat na sobotę... Niestety ta wersja bez HD

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Świetny utwór, trafia Pan w mój gust,mam to w swoim zbiorze CD. To starszy utwór, trudno wybrzydzać na brak full HD. Przyda się do kolekcji klipów dla kina domowego. Bo to jest sensem mojego pytania. A przy okazji - nie jest łatwo znaleźć takie wersje klipów - full HD , jeszcze niezła muzyka no i po prostu zespół w studiu nagrań, a nie te odbierające cały smak muzyki niekiedy drętwe "historyjki".

Wspomniałem o klipie Johna Illsleya "In the Darkness" ale można znaleźć na YT jeszcze kilka innych jego klipów nagranych w studiu.Np:

Z góry przepraszam autora.

Jeśli zależy Ci na obrazie, jego różnorodności, nie ograniczaj się do jęczącej mało dynamicznej wokalistki, czy stojącego jak drąg muzyka... ;-)

Spójrz na to:

O przyjemności słuchania nie wspomnę...

Ciekawy zamysł. Jak piszę powyżej tytułowe pytanie zadałem z nadzieją na poszerzenie kolekcji klipów do kina domowego, klipów zawierających muzykę rozrywkową konkretnie. Z doskonałej jakości obrazem, z ciekawą zawartością, takie które "zagrają" na TV 50`. Z tych wymienionych powyżej najlepiej spełnia ten warunek (wg mnie) Don Henley ze swoim "Take this Picture". Muzyki poważnej czy klasycznej słucham nieczęsto ale nawet wówczas wystarcza mi same audio. Co do "stojących jak drąg". Na wielu koncertach, szczególnie tych w kameralnych salach, wykonawcy, którzy się szanują, nie robią małpich min, "stoją jak drągi", niech będzie. Mnie to nie przeszkadza jednak. Natomiast absolutnie nie trawię tych "fabularnych" klipów. Z reguły to całkowicie bezmóżdże. Ale dzięki tym niemniej za propozycję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.