Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do 1500 zł z drugiej ręki

NikTaki

Rekomendowane odpowiedzi

cześć,

poszukuję kolumn z drugiej ręki do 1500 zł. Słucham różnorakiej muzyki, dlatego nie sprecyzuję gatunku lecz brzmienie. Zależałoby mi na czym przestrzennym z dobrą separacją tonów. Wcześniej miałem Infinity RS7 z Dual CV1460, mocny wzmacniacz i zamknięta konstrukcja. Brakowało trochę przestrzeni. która była za to w Dali 104 z Nadem c352, choć sam wzmacniacz był dla mnie zbyt "przymulony". Czy macie jakieś propozycje w tej kwocie z dobrego, sprawdzonego sprzętu? Pokój 25m^2.

z góry dziękuję i pozdrawiam

stare monitor audio silver s6

Polecasz czy sprzedajesz?

Prosiłbym koleżanki i kolegów o rady, nie o własne ogłoszenia (w kontekście wiadomości pw)! ;)

cześć,

poszukuję kolumn z drugiej ręki do 1500 zł. Słucham różnorakiej muzyki, dlatego nie sprecyzuję gatunku lecz brzmienie. Zależałoby mi na czym przestrzennym z dobrą separacją tonów. Wcześniej miałem Infinity RS7 z Dual CV1460, mocny wzmacniacz i zamknięta konstrukcja. Brakowało trochę przestrzeni. która była za to w Dali 104 z Nadem c352, choć sam wzmacniacz był dla mnie zbyt "przymulony". Czy macie jakieś propozycje w tej kwocie z dobrego, sprawdzonego sprzętu? Pokój 25m^2.

z góry dziękuję i pozdrawiam

Coś z Dyniek może kupisz w tej cenie....

De gustibus non est disputandum

Castli nie znam więc się nie wypowiadam. A czy te podstawki dadzą radę w 25m2?

Nie dadzą rady....u mnie grały w 16 m i było OK.

De gustibus non est disputandum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.