Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny uzywane po sony da50es

krzysiekradom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak widać jestem swierzak dlatego na star witam wszystkich, ostatnio zakupiłem od kolego amplituner sony DA50ES ponoć zacny sprzęt, potrzebuje do niego kolumn ja głównie słucham muzyki rockowej, ale czasem mnie najdzie na coś innego, myslslem aby kupić jakieś kolumny z drugiej reki budżet jaki chce przeznaczyć to 1500zl wiadomo plus minus 200zl na dole wstawie linki do tego co znalazłem możecie pomoc co z nich będzie najlepsze, dodam ze mam salon połączony z jadalnia i kuchnia w sumie ok 45 m2.

Pozdrawiam

Krzysiek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) b5

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ml#30b444e083

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) focal-infinity-hiend-CID99-ID7LKYR.html#09158f0ab2

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/129359-kolumny-uzywane-po-sony-da50es/

Witam jak widać jestem swierzak dlatego na star witam wszystkich, ostatnio zakupiłem od kolego amplituner sony DA50ES ponoć

Ponoć.

potrzebuje do niego kolumn ja głównie słucham muzyki rockowej

Na amplitunerze kina nie zagra to dobrze polecam wymienić obecny amplituner na wzmacniacz stereo.

na upartego posłuchaj: Dali concept 8

Wypada wiedzieć coś niecoś, o czymś co się komentuje... Inaczej może być wstyd...

Akurat ten amplituner kina domowego jest całkiem niezły w stereo......

Problemem może być nagłośnienie 45 metrów, ale z tym będzie mieć zgryz cała masa całkiem niezłych wzmacniaczy..

Zagadaj do kolegi Neomamuta - mam nadzieję że nie przekręciłem nicka - jeśli tak to przepraszam.

Pewnikiem znajdziesz go w klubie ES.... Doradzi mądrze....

P.S na słowo "zacny" to mam uczulenie - jest obrzydliwie pfuj - audiofilskie - pfuj. ;P

Wypada wiedzieć coś niecoś, o czymś co się komentuje... Inaczej może być wstyd...

Akurat ten amplituner kina domowego jest całkiem niezły w stereo......

Zalecam koledze odsłuch wzmacniacza ES stereo ,i porównanie z omówionym wyżej.

A następne o zabieranie zdania.Wzmacniacz kina domowego nigdy się nie sprawdzi dobrze w muzyce a przecież autor jak sam stwierdził zamierza głównie słuchać muzyki. Więc nie widzę logiki w tworzeniu zestawu który nie zagra dobrze.

P.S na słowo "zacny" to mam uczulenie - jest obrzydliwie pfuj - audiofilskie - pfuj. ;P

Ta wypowiedź nie wiele wniosła konstruktywnego do tematu.

Witam dzięki za odpowiedzi nie pisałem długo ale choroba mnie zmogła, dali fajnie graja co do amplitunera naprawdę fajnie sobie radzi jako stereo mam go bo możne kiedyś będę chciał dokupić głośniki i zrobić kino domowe, znalazłem głośniki monitor audio 3 firma dobra ale zero informacji na ich temat w necie nie mam tez żadnej specyfikacji może ktoś z was słyszał je lub zna ten model byłbym wdzięczny za odpowiedz a jeszcze są fajne jamo 628 to chyba tez niezły wybór.

Pozdrawiam

Krzysiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.