Skocz do zawartości
IGNORED

Tuner radiowy do Yamaha A-S300

other_exception

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Szukam tunera radiowego do wspomianego wzmacniacza, gdzieś znalazłem Yamahę TX-497 i czy warto kupić za ok 300 zł czy szukać czegoś lepszego?

Drugie pytanie czy pilot do wzmacniacza będzie współpracował z tym tunerem?

https://www.audiostereo.pl/topic/129414-tuner-radiowy-do-yamaha-a-s300/

Na tuner szkoda kasy.Teraz sa lepsze technologie,nawet takie radio bylo by ok....http://sklep.awhandel.pl/technisat-digitradio-120-ir.html .Masz Budzuk,radio internetowe ,DAB, DAB+,streaming audio umożliwia nieograniczony dostęp do zasobów w sieci UPnP,UKF/ RDS,Zegar itd...A za pilotota ,zwykly smartfon wystarczy,ściągasz aplikacje i po bólu..:))

Nie zgadzam się. Do takich celów jak radia internetowego, streamingów, airplaya mam raspberry Pi + DAC. Klasycznego tunera potrzebuję ze względu na prostotę obsługi i dostępność dla wszystkich w domu (nie wszyscy mają aplikację na telefonie, a i sam czasem lubie wyłączyć telefon, laptop etc...).

Śmiało możesz go brać lub inny w podobnej cenie pasujący do reszty zastawu. Mi podoba się jeszcze yamaha tx-10. W tej cenie nie ma co wybrzydzać, zresztą większość stacji nadaje mp3.

Ja mam Tx-10 mk ll jestem bardzo zadowolony - gra wybornie . Szukaj takiego co będzie pasował do systemu i był z wyższej półki w swoim czasie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.