Skocz do zawartości
IGNORED

Melodika Brown Sugar czy Chord Odyssey 2...(kable do głośników)

Carmelcalif

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy Kablowicz zachwala swoje przewody.Jest to bardzo trudne wybrać porządny drucik i być z niego zadowolonym.Osobiście używam InAkusik ....gram na nim już kilka lat,zmieniłem kolumny i inne klocki a On pozostał.Zapewne czytając inne posty dowiedziałem się,że są przewody lepsze....zachodzi tylko jedno pytanie Ile będą mnie kosztowały te minimalne zmiany.Różnica będzie i nad tym nie ma co dyskutować,tylko jakim kosztem scena wydłuży się o 30 cm? w głąb?

Na pewno są tu na forum specjaliści którzy potrafią wyliczyć jaki koszt jest każdych 10cm (w głąb)..

..trzeba ich zapytać..

Lubię słuchać.. oglądać.. czytać.. ?

Myslisz ze moje dynaudio new exite 38 sa wybitne analityczne???

Masz racje. Nie zawsze z przyrostem ceny rosnie radosc sluchania. Gdzies jest granica...poza ktora inwestycja w drozsze komponenty staje sie sztuka dla sztuki. Mysle jednak ze poruszajac sie w przypadku drucikow w przedziale do 150 - 500 zl za metr mozemy liczyc na logiczny przyrost radosci sluchania. Poki co zaczynam od dolnej strefy stanow srednich...i poszukuje w przedziale 140-200 zl. Chcialem sie dowiedziec czy gdyby brown sugar byl produkowany poza granicami jego cena bylaby wyzsza o 100%? Analogicznie gdyby chord byl krajowy...to jaka by byla jego cena???

Odpowiadam Tak na dwa pytania.

Na pewno są tu na forum specjaliści którzy potrafią wyliczyć jaki koszt jest każdych 10cm (w głąb)..

..trzeba ich zapytać..Specjaliści zapewne się wypowiedzą....

De gustibus non est disputandum

• 2 tygodnie później...

Ok. Kupilem chorda odysseya 2. Alez twardy drucik...:).

Proponuje kupic jednak banany by nie piranic dloni przy podlaczaniu...

Jak gra?? Muzyka poki co zyskala glebie...detalicznosc...

Bas bas i jeszcze raz bas....mesisty solidny...

Jednym slowem warto bylo....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.