Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz stereo

Andrzej1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam potrzebuje pomocy w wyborze wzmacniacza stereo do komputera. Mam obecnie logitech x530 ale to nie moja bajka, czesto tubie posluchac sobie glosniej muzyki i w miare dobrej jakości. Mieszkam w uk i szukam jakiegos wzmacniacza do 60 funtów z wysyłką. obecnie mam od kolegi kolumny Sony SS a205 60w 6 ohm. na pewno bede chiał je zmienic w przyszlości na coś lepszego ale niestety narazie nie chce wydawac pieniedzy na nowe glosniki. mam 3 malych dzieciaków ktore lubia psocic i w trosce o sprzet nie chce narazie kupywac lepszych glosników zeby nie stracic pieniedzy. Prosil bym o jakies linki na ebay.co.uk czy cos w tym stylu z Góry dziekuje.

PS nie slucham glosno muzyki przy dzieciach tylko jak jestem sam w domu :) Cenie sobie jakość wiem ze obecne kolumny sony ss a205 602 6ohm mi tego nie dostarcza chociaz nie wiem jak one graja. Ale z pewnym czasem kupie lepsze kolumienki :)

karta muzycza w moim pc to Creative XF TI fatal1ty champion pro. wiem ze za cene 60 funtow z wysyłką pewnie nic dobrego nie dostane ale po prtostu wiem ze co kolwiek to bedzie, bedzie lepsze od obecnych logitech x530. liczę na waszą pomoc :)

https://www.audiostereo.pl/topic/131173-wzmacniacz-stereo/

Witam, przewinęło się już parę wzmacniaczy przez moje ręce i w tej cenie polecam Ci rozejrzeć się za Sony TA-F435R, sam do tej pory podchodziłem sceptycznie do urządzeń tej marki i jest to pierwszy model Sony na jakiś się skusiłem, ogólnie krążą opinie że jak sony to tylko ES, ale akurat ten model w cenie około 250zł jakie przyszło mi za niego zapłacić to dobra opcja, musisz też mieć świadomość że w tych pieniądzach próżno szukać wybitnie brzmiących wzmacniaczy, a ten gra na pewno nieporównywalnie lepiej od logitechów o których wspomniałeś .

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/131173-wzmacniacz-stereo/#findComment-4017123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.