Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmak do 7000zł

hatori77

Rekomendowane odpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

A jakie kolumny i reszta toru?

a to pytanie do autora, ja byłem tylko ciekaw. Tak jak lubię ich brzmienie, tak czasem mam wrażenie, że te najniższe w serii jakby w pełni nie napędzają kolumn. I nie mówię o papierowych pomiarach, tylko realnych. Na papierze, nowy Audiolab czy m-2 nie odstają tak od Baltka czy mojej Audii...w realu wygląda to inaczej

Sprecyzuję :

Kolumny do których wzmak byłby podłączony to Tannoy Precision 6,2 LE ...jest możliwość ich sprzedaży i zakupienia innych jeżeli zajdzie taka potrzeba ...na razie czasami podpinam je pod wzmak LAR IA30T mk2 pełna lampa na KT77 .

Sprzedać Tannoye czy zostawić ...ich potencjał czuję ,że z LAR nie jest wykorzystany .

Docelowo LAR pracuje z Goldenote XS-96( system nr 1)- super kolumny i gorąco polecam do lampy . Spięte kablami M&B AUDIO CABLE polskiej produkcji ...zajedobre kabelki :-)

Ale ...potrzebuję drugiego zestawu ( system nr 2) do innego mieszkania.

Pokój 20 m2 średnio zaadoptowany akustycznie ...do zrobienia . Mam już plany .

Źródło na razie Linn Ikemi . Pewnie będzie zakup drugiego .

Kable również do dobrania pod nowy zestaw ..

Dużo sprzętu polecacie i dzięki wam za to ...choć przyznam ,że teraz mam mętlik w głowie ...na razie zapatruję się poważnie nad Dayens Esctasy III

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.