Skocz do zawartości
IGNORED

Grado ps500 warto?

Piniu2906

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchał ktoś tych Grado? Nie mam możliwości odsłuchu. Zastanawiam się pomiędzy Grado ps500e a SHure srh 1840. Jaką sygnaturą charakteryzują się te Grado? Wiem że polecicie odsłuch ale nawet jeśli je kupię mam możliwość zwrotu do 10 dni. Proszę o opinie. Warto czy nie? Miałem wcześniej Hifiman He 300 i kompletnie mi nie podeszły. Jeśli Grado grają podobnie co Hifiman to na pewno ich nie kupię. Słuchawki mają być uniwersalne

https://www.audiostereo.pl/topic/133037-grado-ps500-warto/

Sluchalem tyle ze wydanie 500 oraz 500i, mam nadzieje ze najnowsza wersja z 'e' nie jest skopana. Te wczesniejsze PS500 to chyba najuniwersalniejsze repertuarowo z grupy Grado, bardzo dobrze dociazony bas (to pomaga wielu nagraniom) ale jednoczesnie rozdzielczy, istotne tez ze i gora posiada owo dociazenie, nie szelesci, podaje szczegoly ale w kulturalny sposob. Generalnie muzykalne granie. Ja je wole zdecydowanie (mowa o przyjemnosci ze sluchania) od HD800, sa dosc latwe w napedzeniu (nie ma tej katastrofy co z Senkami jesli sie nie trafi idealnie z torem).

Jedyny minus to ich waga z racji uzytego materialu, warto sprawdzic na glowie, nie sa co prawda az tak ciezkie jak PS1000 ale i tak czuc je na glowie, zwlaszcza na tle reszty modeli.

https://www.audiostereo.pl/topic/133037-grado-ps500-warto/#findComment-4104738

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.