Skocz do zawartości
IGNORED

ktory 3 wzmacniaczy wybrac?

smakubaku

Rekomendowane odpowiedzi

mam 3 wzmacniacze. 2 z nich chce sprzedac i jeden, najlepszy zostawic sobie:

kenwood ka-72b

kenwood-747

nad 3220pe

zdaje sobie sprawe, ze firma nad jest o wiele lepsza niz kenwood ale to chyba niski model tego wzmacniacza w przeciwienstwie do kenwooda ka-747. dzwiek na moj nieaudiofilski sluch nie rozni sie miedzy nimi zbytnio. dzieki

https://www.audiostereo.pl/topic/13336-ktory-3-wzmacniaczy-wybrac/

posłuchaj tych wzmacniaczy z możliwie wieloma zestawami kolumn i słuchawkami i wybierz ten, który podoba Ci się najbardziej

miałem kenwooda kr-v5090 i zamieniłem go z radością na radmora 5102. Nie jestem jedyny - jeden z Forumowiczów zamienił kr-a40?? też na radmora 5102 i z tego co wiem nie żałuje

nad'a nie znam.

to moze dodam jeszcze, jesli mowa o polskich sprzetach, ze ten manewr robie wespol ze sprzedaza old-schoolowego zestawu unitry pa-2801 razem z kolumnami tonsil zg 40c/5 na ktorych najlepiej gra polska unitra. nie powie mi tutaj nikt, ze ten polski zestaw jest dobry, prawda? a juz chyba na pewno nie bedzie lepszy niz ktorys z tych wzmacniaczy i nowe kolumny. jesli sie myle, prosze mnie naprowadzic na dobry tor myslenia. zaden ze mnie audiofil ale lubie dobre brzmienie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.