Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz Blu-ray

Gambero

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako iż jestem tu nowy, to od razu wypada się przywitać, a więc witam wszystkich :)

Przymierzam się do zakupu w miarę solidnego (adekwatnie do kwoty) odtwarzacza BR.

Czego oczekuję od sprzętu?,

Odtwarzanie w 4k, 3D, obsługa wielu formatu płyt, w tym też sa-cd, obsługa dts:x, dolby atmos, coś a'la szajsungowski smart i inne pokrewne opcje.

Do czego głównie będzie używany?,

60% muzyka 40% filmy.

Wiem, najlepiej by było zakupić porządny cd-player, lecz film po mojej stronie stanowi jednak mocne 40% i jeżeli już oglądam to jakość musi być idealna.

Zależy mi na dobrym przetworniku audio również ze względu na dużą ilość słuchanych płyt audio, super audio itd...

Odtwarzacz będzie podpięty pod ampli Denon X1300w. Nagłośnienie 5.1.

Przyglądam się odtwarzaczowi Sony UBP-X800, lecz nie do końca mnie przekonuje. Również rozważam Pioneer BDP-X300, wydaje sie być przyzwoity.

Ważne będą dla mnie wasze typy i propozycje, i dlaczego akurat dany producent i model.

I na koniec cena ~1500zł

https://www.audiostereo.pl/topic/134572-odtwarzacz-blu-ray/

Kup Panasa do tej kwoty tu nie ma się nad czym rozwodzić(jeśli chodzi o video).Nie wiem jak te nowe pionki ale do muzy był dobry 450.Teraz to nie wiem jak większą uwagę przykuwasz do muzy niż do filmów czy dobrym rozwiązaniem będzie BR kupno

Jak chcesz dobry kombajn do obsługi muzy/film tego co piszesz to Oppo albo Cambridge dobrymi przetwornikami CA tylko czy w tej kasie się zmieścisz bo w tych Panasach,Sony,Pionkach i innych cudach nie wiem czy muza będzie brzmieć porządnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.