Skocz do zawartości
IGNORED

Audio do TV, 22 m2, do 1000 zł

patrickloko

Rekomendowane odpowiedzi

•  

Witam,

poszukuję jakiegoś nagłośnienia do dużego pokoju 22 m2 w mieszkaniu. Głównie chodzi o TV. Zależało by mi również, aby w razie jakiś imprez można było podłączyć je do Laptopa /Telefonu( pewnie Bluetooth). Może być to sprzęt używany. Cena graniczna to 1000 zł. Przeznaczenie: oglądanie filmów, słuchanie muzyki.
    Czytałem już o soundbarach, ale jakoś nie jestem do tego przekonany. Ostatnio byłem w sklepie i słuchałem Thomson SB300b, LG SJ4, tyłka nie urywa.
    Raczej żadnego kina domowego w tej cenie nie znajdę. Chyba że coś takiego Samsung HT -J4550
    A co myślicie o takich głośnikach Edifier R2730DB?? Czy nadają się do TV?
    Może Pioneer X-HM32V-K?
    Proszę o pomoc przy wyborze sprzętu. Wrzucajcie pomysły, zestawy, linki.

https://www.audiostereo.pl/topic/134788-audio-do-tv-22-m2-do-1000-z%C5%82/
  • 2 tygodnie później...

Dzięki, kupiłem ten sprzęt, który polecałeś i jestem zadowolony, fajnie gra. Czy jak podłączę to do telewizora na kabel chinche-chinch to powinno mi to działać , bo teraz nie działa? mam tv Panasonic ET60.

jak kupię fiio d3 to kabel optyczny podłączam tv-fiio, a kabel chinch-chinch fiio- PMX80?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.