Skocz do zawartości
IGNORED

Zakup kolumn stereo

MaciejT

Rekomendowane odpowiedzi

Wycofanie się z oferty to nie oszustwo.

Nie chce mi się dalej pisać odpowiedzi bo jak mówią nie ruszaj gówna bo bd smierdzialo.

Zobaczymy czy bd taki wygadany jak się kiedyś spotkamy.

Wycofanie się z oferty to nie oszustwo.

Wzięcie za 1 zł zamiast kwotę transakcji to oszustwo.

Co by było, gdybym dalej czekał na pieniądze?

Nie zamierzam ci życiowo pomagać, ale masz za darmo naukę, że w polskim prawie obowiązuje swoboda zawierania umów.

Umowa ustna ma takie same skutki prawne jak ta spisana. Sam wyciągnąłeś rękę, bym potwierdził KUPNO przez ciebie.

Zobaczymy czy bd taki wygadany jak się kiedyś spotkamy.

To groźba karalna. Proszę Moderację i Administrację o zarchiwizowanie.

Ps. Żadne pylony srony tonsile i inne badziewia nie wchodzą w grę.

No tak, bo kosztują grubo ponad 1 zł, czy nawet 1.000 zł. Teraz rozumiem ten komentarz. Jeśli Cię nie stać, to nie kupuj i nie zawracaj że tak się kolokwialnie wyrażę "gitary".

Luxman L-507uxII+CD D-05; Sonus Faber Olympica II

Panowie jesteście 9 lat na tym forum , autor tematu od ~miesiąca ...

Od dawien dawna nie robi się interesów z "nowymi" na forach , bo można się przejechać - ja bym się cieszył iż kolumny wróciły bo wierzcie lub nie , ale gdyby kolega chciał kogoś realnie oszukać to byście go już na forum nie widzieli (kolumn także) i też by nie robił żadnego przelewu , bo po nim można namierzyć osobę ;)

Sam na wiosnę kupowałem nową turbosprężarkę od kolegi z forum (co prawda nie nowicjusz , ale też realnie nie znałem) , wpłaciłem z góry , turbo otrzymałem , jak stare mniejsze sprzedawałem było podobnie w drugą stronę (co prawda to "nowicjusz" ode mnie kupował , ale jest zadowolony.

300B DualMono SingleEnded by SinusAudio

Panowie jesteście 9 lat na tym forum , autor tematu od ~miesiąca

Zgadza się. Istnieje jeszcze takie coś jak zwykła ludzka uczciwość i dotrzymanie słowa (ustnej umowy).

Luxman L-507uxII+CD D-05; Sonus Faber Olympica II

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.