Skocz do zawartości
IGNORED

żona się zgodziła na KD więc do dzieła

slawczyn

Rekomendowane odpowiedzi

przemysl to oczekiwanie bo wato

a jak cos to hk 21 jako zrodlo a yamaha 650 tez cie powinna zadowolic ale przesluchaj ja najpierw z twoimi glosnikami bo ampli o podobnych parametrach a o innym brzmienu masz pelna palete

nie zapomnij tez o fakcie ze najlepsze dvd w normalnej cenie a zwykle cd jako zrodlo prezentuja dwie inne szkoly dzwieku

nie ma jednak jak to projektor

Jedna maleńka sugestia-czy aby na pewno Twoja oblubienica ma świadomość,że KD niesie ze sobą konieczność czytania listy dialogowej? Moja tego nie wiedziała.Jakże się wściekła!Nie chciała niczego oglądać chyba ze dwa miesiące.Przekonał ją dopiero "Gladiator",jej ukochany i niepowtarzalny z muzyką H.Zimmera.Teraz już docenia uroki ścieżki dźwiękowej bez lektora,ale lepiej się chyba nie narażać na dwa miechy krzywych kluchów.

mamy świadomość że filmy są z czytaną listą dialogową i jednak pozostane przy tradycyjnym tv i klockach do niego.... zastanawiam się jedynie nad y450 czy 650 pokuik 20m2 więc czy warto...?

do 20m2 przyda sie wiecej mocy zdecydowanie.Wiec 650 bedzie duzo lepsza.A jesli chcesz zaoszczedzic i kupic uzywke to zapraszam na gg 4542486 mam do sprzedania y640 jak nowa kilku miesieczna.Słuchałem 650 i to juz nie to co seria 40,chociaz i tak niezłe sa to ampli ale jak mówie, to juz nie to co dawniej.

Pozdr

Ja mam rxv650 od sierpnia i bardzo ją sobie chwalę .Poprzednikiem był ONKYO 575,czuję dużą poprawę dynamiki i basu,z którym 575 miał problemy.Poza tym YAMAHA nieźle gra w stereo przy włączonym "pure direct".A jeśli chodzi o wyjście 7.1 ,no cóż,nie wiem czy to jest do wykorzystania w 20 metrach.

co do ampli to w zasadzie decyzję pomogliście mi podjąć i wybór padł na y450 lub 650 co do y640 będe nyślał...

pozostaje jednak problem z DVD

"wybór padł na y450 lub 650 co do y640 będe nyślał... "

wiec posłuchaj ich.Nie to zebym Ci cos sugerował,najlepiej posłuchaj i ocen co Ci odpowiada,oczywiscie porównujac cene/jakosc brzmienia.Ja tylko moge powiedziec to co ja odczułem przy ich porównaniu(650-640)

POzdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.