Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer do Quadral Signo Avantgarde 80

Marcin Hudzik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuję do mojego kina domowego dokupić subwoofer. Chciałbym na niego przeznaczyć około 2000 zł. Aktualnie posiadam zestaw 5.0 Quadral Signo Avantgarde 80, 20, 10base oraz ampiltuner Onkyo tx-nr 809. Nie wiem czy 2000 zł wystarczy aby znaleźć coś sensownego do mojego zestawu.

Subwoofer będę wykorzystywał tylko do kina - do muzyki zestaw jest wystarczający. Jednak przy oglądaniu filmów trochę brakuje mocy. Proszę o sugestie

Salon ma 30m2 powierzchni i 2,55m wysokości.

Pozdrawiam

...wyskrob jeszcze 950 zł :) ;) ...wejdź na O.X i tam masz fajnego Velodyne EQ-MAX 12.... i po sprawie...w muzyce też świetnie daje rade...ten model ma swoją wewnętrzną kalibracje...w tej cenie kalibracja to rarytas...:)

W kinie b.mocne efekty....w końcu 12" głośnik z dobrym wzmacniaczem...

2.2k to koszt bk mono i 2.7k bk mono+

Doliczyczyc trzeba koszt kuriera.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.