Skocz do zawartości
IGNORED

Parę pytań od amatora o zestaw stereo i HUDa

su.bandit87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów jsstem nowy na forum i proszę o pomoc w skompletowaniu zestawu kolumny podłogowe + wzmacniacz lub amplituner stereo.

CENA: wzmacniacz/amplituner do 2000 zł, kolumny do 1000 zł

UŻYWANY LUB NOWY: kolumny mogą być używane, wzmacniacz nie.

MUZYKA: szeroki przekrój, głównie rock, Indie, elektroniczna alternatywa, klasyczna i filmowa. Nie słucham rap/ hip hop. Lubię ciepłe brzmienie i głęboki bas. Rzadko słucham głośno. Źródła dźwięku to Spotify oraz pliki flac z komputera.

POMIESZCZENIE: salon ok. 25 m^2

PRZEZNACZENIE: relaks przy muzyce, granie na konsoli,

DODATKOWE INFO:

—oprócz relaksu przy muzyce chciałbym połączyć system z konsolą PlayStation 4.

— nie planuje kupna zestawu 5.1

- dotychczas muzyki słuchałem na wspomnianym w temacie Audinst mx1 i słuchawkach sennheiser HD 598

- grając na konsoli chciałbym odtwarzać dźwięk na słuchawkach z racji lepszego efektu przestrzennego.

Jak mogę użyć HUDa w połączeniu z amplitunerem/konsolą? ( nie bardzo wiem co do czego podłączyć by było ok)

Aamplituner, który mam na oku to

ONKYO TX-L20D - czy to dobry wybór pod moje preferencje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.