Skocz do zawartości
IGNORED

podstawy pod kolumny

squid

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mozliwosc zmontowania sobie czegos z granity i nie wiem jak to wykozystac, kolumienki to monitory, uklad pomieszczenia jest nieszczesliwy na jednej scianie stoja wzdluz od konca do konca szafki i biurko, kolumny stoja mniej wiecej w rogach ( odsuniete od sciany najdalej jak sie dalo, z 0,5 metra) i nie wiem co wykombinowac, czy ten granit na podstawki, czy dociazyc czy to i to i w jaki sposub, za ciezkiej plyty nie moge wpakowac bo sie szafka polamie.

https://www.audiostereo.pl/topic/13695-podstawy-pod-kolumny/

Jeśli szafka wytrzyma dodatkowe 10 kg obciążenia to chyba spokojnie można podłożyć granitowe podstawki pod kolumny. Bo rozumiem że kolumny stoją na meblach. Podstawki je nieco odseparują od tych pudeł rezonansowych :) Pozostaje tylko pytanie czy wysokoisć ustawienia głośników nadal będzie odpowiednia. No ale to w końcu ok 3 do 5cm -można siadać na poduszce żeby być wyżej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.