Skocz do zawartości
IGNORED

CD Pioneer PD-8500 . Jestem ciekaw Waszych opini na jego temat ????

stecko

Rekomendowane odpowiedzi

Pogrzebię sobie i dam znać o efektach, a póki co dzięki.

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

No i znalazłem przyczynę :

Przy okazji jeszcze jedno pytanie - w szczelinie, patrząc od góry po lewej stronie umieszczona była, nie wiem czy celowo, czy też "jakimś cudem" metalowa kuleczka o średnicy 2mm - czy jest tam potrzebna.

Zdjęcie szczeliny, już bez kuleczki.

Znalazłem też pochodzenie kulki, wypadła z prowadnicy tacki - zdjęcie zapożyczone z postu wyżej, odtwarzacz hula aż miło ....

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

He he pewnie jeszcze pohula bo teraz panie nie robią już takiej kiełbasy...Jak masz laser OK to jeszcze pochodzi . No i te kultowe PCM 63...

Pozdro

Arturos

Gdzieś, kiedyś czytałem na jakiejś stronce o przypadłości z pękaniem tychże plastików, ciekawe, jak wygląda to u innych.

Co do lasera to wczytuje szybko i bez zająknięcia, no i te PCM- ki ..., a najzabawniejsze jest to, że dałem za niego całe 30pln :-)))

• 2 lata później...

Kilka dni temu zakupiłem rzeczonego Pioneera, co by znający-się-na-rzeczy mógł ulepszyć go nieco, tak aby odtwarzacz ów godnie zastapił dokonującego żywota Sphinxa, który cieszył me uszy latami. Niestety z odtwarzaczem nie dotarł do mnie pilot... i tu pytanie: w jaki model pilota wyposażony był tenże Pioneer i jaki może go - w przypadku spodziewanych problemów ze zdobyciem takowego - zastąpić ?

Tomasz

• 1 rok później...
  • 3 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.