Skocz do zawartości
IGNORED

YAMAHA 1500 i kolumny B&W prosba o infor

zbyszekchojnacki

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki uwaznym czytaniu watkow,kupilem ten amplituner i na przod b&w 603 s3 i teraz chcialbym prosic o informacje - ze wzgledu na ograniczony budzet czy tylne glosniki innej firmy niz b&w bardzo pogorsza efekty podczas ogladania filmu. Zastanawialem sie nad zakupem czegos tanszego z ogloszen np mission 702 lub 701 . Dziekuje.

Mam z przodu bowersy 603 oraz centralny cc6. Ten central, mimo iż tej samej firmy, to nieporozumienie w sumie. Prawdę mówiąc tylko dialogi jakoś odda, jesli środkiem idzie muzyka to już jest kiepsko. Z tyłu do efektów mam starutkie monitory tonsila i nie zauważam różnicy względem przodu, na pewno nie takiej jak pomiędzy centralem a frontami. Na początku myślałem, żeby je wymienić, ale sprawdziły się. Poza tym starzeję się, więc ze słuchem też coraz gorzej ;-))))))

Tak więc central dobierz bowersa ale DUŻY. Nie ten mały. Z tyłem pewnie możesz poeksperymentować.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

dziekuje, mialem wlasnie taka nadzieje ze moze uda sie troche zaoszczedzic, tym bardziej ze troche napalilem sie na wzmacniacz bee , chyba sie rozejrze po ogloszeniach. Zastanawiam sie czy glosniki tonsila - symbolu nie pamietam , czy te mission. A moze ktos ma do sprzedania jakes male kolumny z warszawy i okolic ?

Witam Pan Krzysiek ma racjie ...tonsile na tyły nie sa wcale takie złe

polecam

www.allegro.pl tam znajdzie pan mase głosników w razie jak by pan cos chciał kupic a nie ma pan konta musi się pan tam zarejstrować ..........pozdrawiam Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.