Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego na tym forum audiofil = to "gorszy sort"?

Gość LTD12

Rekomendowane odpowiedzi

>szaman

Jak się toczy wojny z moderacją, to nie można się za bardzo przywiązywać do swojego nicka. ;) Poznałem w realu LTD12, kiedy jeszcze był Passerem i jest to przesympatyczny starszy pan (w każdym razie starszy ode mnie) o wysokiej kulturze.

toz to Passer jest ? wczesniej miał jeszcze inne konto a konto Passer zamknął na własne zyczenie zapewne a potem skasował je admin na jego prośbe , nastepny zwyczajowy etap to założenie całkiem nowego konta

mozliwe ze własnie to konto LTD12

jak widac moderacja przeszkadzała we wszystkim z całej siły

kolejne insynuacje w stosunku do moderacji tyle ze strzelasz byle strzelać

Również myślałem, ze to rodzaj restrykcji. Userzy z takim statusem są wyświetlani bez bolda, nie da się odwiedzić ich profilu i wysłać pw.

nie ma takiej restrykcji ,skoro znamy juz nazwe pierwornego konta mozliwe ze to skutki zmian nazwy konta , zamykania , otwierania ,nastepnie wejsc na konto z fejsa

kogiel mogiel jednym słowem

obecnie admini zmieniaja silnik forum z tego co wiemy i moze to naprawi błędy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

po dwoch dniach nadal nie wiem czemu tem mily starszy kulturalny pan jest niezadowolony.Nie potrafi SAM opisac swoich klopotow tylko musi to czynic moderacja przez dwa dni A Pan milczy.Jakby to powiedziec konkretow brak natomiast jest cała rzesza tlumaczacych. I jeszcze starszy miły Pan kont miał wiele bo mu było niemiło.Zupełnie nie rozumiem starszego milego Pana.

aaa ale juz mam.Chodzi o kable zasilajace.

>>>Jestem wśród tych osób, dla których wpływ taki jest oczywisty. Żądanie, aby to udowodnić jest … no właśnie?

Czy wszystkie zaobserwowane przeze mnie zjawiska (ogólnie) powinienem naukowo udowodnić?

Dla kogo? Sobie czy komuś innemu? Komu?..>>>>>>>>>>>.rozumiem juz ze Pan starszy slyszy ale nie moze przekonac do tego pozostalych.Tak wiec szanowany Panie starszy jak ja cos slysze to nie oglaszam tego calemu swiatu BO NIE MAM TAKIEJ POTRZEBY a to wlasnie spowodowalo ze pieprznalem tym forum panie starszy.Przez takich jak pan.Ale nie zakladalem watkow ze mnie nikt nie rozumie bo ja NIE SLYSZE kabli zasilajacych.

>muls

Być może już nie jest w stanie tu pisać, nie wiem. Ale, jak pamiętam, Tobie przez kilka lat też było nie po drodze z moderacją. Jakieś dłuższe bany też chyba miały miejsce, nie? ;-)

ale nickow nie zmienialem.I jak rozumiem wszyscy cos mieli z moderacja.Co w tym niezwyklego.Dluzsze bany zaczely sie i sa nadal mozlwe tylko na bocznicy.Wczesniej byly tylko punkty karne jeszcze za jozwy.Na dobra chwile jak znam sie na pomiarach sluchu to panowie starsi maja podstawowe braki w pasmie slyszanym..TwonK.A wlasnie tam ci panowie powinni cos slyszec.Tak wiec prosze starszego pana to nie sa słyszenia to sa OMAMY.

Chciałem tylko powiedzieć, że jeżeli termometr wskazuje gorączkę, to niekoniecznie znaczy, że został podrzucony przez wrogów. ;-)

nasza reakcja pojawia się jedynie w okresach epidemii , kiedy pojawiaja sie konkretne wirusy

chyba że wirusy pojawia się w innej niz zwykle postaci

póki co nic sie nie zmienia , nadal czekamy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.