Skocz do zawartości
IGNORED

NAD MDC MT1 Opinie

Marcin Wielgus

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli posiadacie ten moduł w swoim wzmaku C375BEE / C356BEE to napiszcie jak się sprawuje?

Dla mnie zaskoczeniem jest to, że nie można sieci po kablu dać. Z wifi różnie bywa.

1. Czy on ma wifi 2.5 czy 5.0 GHz?

2. Jak się DAC sprawuje w tym urządzeniu? Czy jakościowo spokojnie zastępuje zewnętrzny DAC?

3. Macie jakieś info jakie kości tam są?

Pozdrawiam Marcin

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

https://www.audiostereo.pl/topic/137992-nad-mdc-mt1-opinie/

również jestem zainteresowany odpowiedzią oraz jeżeli można dokładam pytanie dot. drugiego modułu do nada - przedwzmacniacz gramofonowy Nad PP375.

Dokładam również pytanie o to czy po prostu jakość jest adekwatna do ceny tych elementów, wygórowane nie są (ok 500 zł).

Ten MT1 to startowo koło 1000 zł ale domyślam się że on żeruje na zasilaniu wzmaka - oszczędność i z racji że to wewnętrzny moduł to zaoszczędzili kasę ale mam nadzieję że nie na istotnych układach.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.