Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie kupić nowe CD Technics'a

Ian ZOO

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

mysle ze jest sie z czego cieszyc... poza slps 7 ktora jest dobra tylko w swojej klasie w ciagu ostatnich lat nic im ciekawego nie wyszlo... niestety... a i Denon tez zszedl na psy w niskiej klasie... jednak patrzac przez lata Denon ZAWSZE stal sporo wyzej od Technicsa pod kazdym wzgledem...

Praktycznie wszystko zeszlo na psy. Dla przykladu: dwa dni temu przerzucilem, tak z nudow, katalog JVC. Ani jednego tunera. Ani jednego wzmacniacza (integry, dzielonego). Ani jednego odtwarzacza CD. Wszedzie tylko KD, KD, KD i KD z babilonskimi amplitunerami 8x150 W i aluminiowymi rurkami o srednicy paru cm w roli kolumn. Wszystkie firmy tak koncza. Poostana tylko manufaktury hi-endowe dlubiace w mozole pojedyncze sztuki urzadzen w marmurowych obudowach.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

dudivan to prawda jak widze te badziewne amlitunery do kina domowego i dvd typu all-in-one zrobione na tandetnym plastiku i rurki albo pudeleczka od zapalek ktore maja zastepowac kolumny to niedobrze mi sie robi...

no i co z tego że mdli?

tak zwana "klasa średnia" została ubita promocjami w stylu panasonix i ciatronix na wiejskich jarmarkach (zaliczam do tgo też mm i euro-rtv)

jesli nie widać różnicy to po co przepłacać?

jeśli na sprzęt można wydać 1500 to pozostaje second-hand, po zamożniejszych kolegach słyszących.

albo vintage...

Taaaa. Tera to w ogóle haj-endu ni mo. U mnie we wsi, to normalnie chodoki tylko majom takie swieconce wieze i kina domowe kupione u mnie we wsi w rtv-euro. no, ale jo to mom hajend wintadż i jestem kul i moge se z womi posnobowoć. No i pozdro i wysołych świąd !!

CD to juz nowego nie dostaniesz ewentualnie jeszcze gdzies moze DVD-A10 przystosowany rowiez do DVD-Audio na allegro byl nowy ale to cena 4000zl :)A swoja droga dla psioczacych na Technicsa co powiecie o modelu SU-C3000 przedwzmacniacz i wzmacniacz mocy SE-A3000 bo w miesieczniku Audio zebral bardzo dobre recenzje.

Widziałem zestaw Su-3000 we wrocławskiej Astrze późnym latem tego roku - był bez baterii - ale w cenie ok. 8 tys. (zapewne wieczny eksponat - mieli tam takze najprostsze hybrydowe w basie elektrostaty Martina - Logana )

...ale Panasonic źle sie kojarzy niestety, Technics został chyba tylko w słuchawkach i w sprzęcie dla DJ'ów. A gdyby ktoś chciał kupić używane Tech'y to zapraszam do działu ogłoszeń, pozdrawiam i ... Wesołych Świąt!

Jeżeli kogoś interesuje ten komplet Technics SU-C3000/SE-A3000 , to mogę podać adres sklepu w którym można go nabyć po kolejnej przecenie -nówka z gwarancją w cenie około 9 kzł jeśli dobrze pamiętam.

Sorki ale nie zauważyłem postu TARANTA.

Ten TECHNICS nadal tam stoi i Kolumny też.

Tych Loganów słuchałem i grały SUPER !!! Gdybym mial większe mieszkanie to może bym je kupił.Jedyną ich wadą jest ich wygląd-OKROPNY !!!.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.