Skocz do zawartości
IGNORED

Samsung DVD HD-745 -problem z firmware

Szeryfo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zgubila mnie rutyna i zainstalowalem w wersji XEL firmware do wersji XEV (swoja droga, po co umieszczaja taki firmware na polskiej stronie?!). I teraz odtwarzacz nie przyjmuje zadnego innego softu oraz nie czyta plyt DVD z regionu 2. Mial ktos podobne doswiadczenie? Moze jest jakis cudowny firmware, ktory wszystko naprawi?

https://www.audiostereo.pl/topic/13902-samsung-dvd-hd-745-problem-z-firmware/

Obawiam się że możesz być pionierem w tej dziedzinie. Ale spróbuj zapytać bezpośrednio u Samsunga. W końcu jest też trochę w tym ich winy że zabezpieczyli soft przed nadgraniem tylko w jedną stronę. A człowiek istota omylna, każdy kiedyś popełnia błędy i ma do nich prawo.

Akurat nie jestem pierwszy, ale u innych dalo sie wrzucic kolejna wersje softu. Tylko u mnie nie mozna, a odtwarzacz generalnie dziala. U Samsunga pytalem, ale odeslali mnie do serwisu. A tam mi gosc powiedzial, ze moglo pojsc servo i ze to moze byc trudne (czyt. duzo kosztowac). Wiec raczej musze probowac gdzie indziej. Podobno jest jakis uniwersalny firmware, ktory wchodzi bez problemu.

Dzieki za odzew. Pozdro i Wesolych Swiat.

• 8 miesięcy później...

Witam! A jak wygląda sprawa z softem odczytującym polskie znaki w divixach? Jest już dostępny? Pytam bomam zamiar zakupic takiego samsunga i warto wiedziec pewne sprawy wczesniej:) Niby sprawa nie do konca istotna, ale... No więc jak? jest sofcik, czy czekamy nadal? Miłego weekendu! Maciek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.