Skocz do zawartości
IGNORED

(Usterka) Arcam avr 600 dźwięk słychać tylko z direct stereo

Djarti24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Amplituner w trybie direct stereo działa poprawnie (jak nowy),zaś jak wyłączę direct ,wtedy zaczyna wolno reagować tzn włączanie urządzenia, wyłączanie,zmiana źródła czy podgłaszanie ,w dodatku wogole nie wykrywa dźwięku przez wejścia cyfrowe .

Czy ktoś miał podobny problem z tym modelem lub innym i domyśla się co może być nie tak ?

Gość

(Konto usunięte)

Niestety nie posiadam onkyo ,posiadaczu jakże hiendowego arcama a powód do śmiechu jest oczywisty dla mnie gdzie dla Ciebie to powód do płaczu.

Zaryzykowales i Ci się nie udało bo wątpię żebyś o tym nie wiedział przed zakupem że poza brzmieniem nic w nich szczególnego a zwykłe budżetowe ampli za 1500zl jest mniej awaryjne.

Witam

Rozwiązaniem jest wprowadzenie od nowa najnowszego oprogramowania.gdzies mam ten plik w laptopie a otrzymałem to z serwisu.pptrzebujesz kabel serwisowy który kupisz na allegro.

A kolega subfan (specjalnie pisze z małej litery) -jesteś żałosny ...

Wysyłając do serwisu i tak będą chcieli wysłać to do Anglii.

Za parę dni będę w domu to mogę przesłać plik na maila choć z tego co pamiętam to też jest on do pobrania w necie.

Czy wchodziłes w menu serwisowe amplituner ?

Akurat serwis mogę pochwalić.i ten polski i ten w anglii.

Sugestia softu przez serwis była super rozwiązaniem no i rozwiązała mój problem bez wychodzenia z domu a cała instrukcja wykonania została podana krok po kroku telefonicznie gdy to wykonałem.

Czego chcieć więcej...?

serwis stawia na uszkodzony procesor. na necie znalazłem płytkę z procesorem za 500zl ,drugie rozwiązanie to podpięcie zewnetrznego procesora dźwięku np arcam av9 pod 5.1CH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.