Skocz do zawartości
IGNORED

Dziwne buczenie subwofera....:(

domino7343

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Od kilku miesiecy jestem szczesliwym wlascicielem subwofera Paradigim PDR-12 lecz mam powazny problem z subwofera wydobywa sie dziwne buczenie ktore naprawde na dluzsza mete jest strasznie uciazliwe w nocnych odsluchach filmow z dvd. (sprzet jaki posiadam do subwofera to amplituner Yamaha RX-V 650 dvd Panasonic S-75 naglosnienie Tannoy z serii MX okablownie Sonic Link AST 200 oraz kabel optyczny w polaczeniu dvd+amplituner sredniej jakosci ok 80zl kabel do subwofera zmienialem juz na drozsze tansze i nic to nie daje w tej chwili gram na kablu firmy ProfilGold dlugosc 6m. Subwofer niestety caly czas buczy co jest przyczyna nie mam pojecia dodam jeszcze ze wczesniej mialem subwofer firmy Koda/Goky 1000 subwofer firmy Jamo i Magnat Gamma 220A opisywany problem tez mial miejsce jestem zrospaczony jesli ktos mial podobny problem prosze o pomoc.... co moze byc przyczyna....????

--------------------------

domino7343

https://www.audiostereo.pl/topic/14082-dziwne-buczenie-subwofera/

Odłącz wszystko od subwoofera i zobacz czy nadal buczy.Jeśli nie to wina leży po stronie źródła.Jeśli nadal buczy to zgłoś to jako reklamacje. Najprawdopodobniej przedostaje Ci się przydźwięk sieci.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.