Skocz do zawartości
IGNORED

JBL ti6k czy JML Elektra 926 ?

Tanusz

Rekomendowane odpowiedzi

Pytałem faceta i mówił że 926. Co do wymagań do wzmaka, to znam gościa który ,ma lampkę Chińską 35 W i 926. Gra to bardzo ładnie. Ja słuchałem z moim Makiem i Gryphonem Tabu, to była jazda. Z 6850 jest prawie jak na żywca, każda płyta gra, nawet ta gorzej nagrana, z Gryphonem więcej basu, niżej, ale nie ta średnica. Z innymi wzmakami nie słyszałem.

Paulinka

wybierz to w czym najlepiej sie czujesz:)

Teo

bylem pewien ze rozmowa toczy sie na temat towarow w dystrybucji, jesli Ci chodzilo o kolumny jako takie to oczywiscie masz swieta racje, udowodniles mi ze na alegro sa okolo 9 tys., przyznaje ze tak jest chociaz nie sprawdzalem bo Ci ufam, moja wina gdyz nie wiedzialem do konca o co Ci chodzi i zarzucilem Ci ze nie masz racji , a na swoj sposob masz racje czego dowiodles, bede nastepnym razem jeszcze bardziej uwazal

Reasumujac postuluje zebysmy sie tak jak do tej pory poslugiwali cenami naszej dystrybucji i cenami spoza dystrybucji z zaznaczeniem co jest co bo z mojego doswiadczenia wynika ze jednak przy odsprzedazy nie wyciaga sie tyle kasy za sprzet sprowadzony i utrata wartosci takiego sprzetu jest wieksza

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Zenek

nowy sprzet to nie ma problemu jak kupic, caly widz polega na tym zeby kupic sprzet lekko uzywany ich produkcji w dobrej cenie i bez posrednikow , albo w duzym, porzadnym second handzie albo od prywatnego ktosia i tu jest problem, nawet nie wiem gdzie szukac w necie ogloszen prywatnych dotyczacych sprzetu, tzn. znalazlem kilka takich portali ale malo ogloszen i glownie kino domowe, jakby obczaic takie cos jak audio markt .de to by bylo dobrze z tym ze moj francuski jest bardzo slaby, tzn. zaden prawde mowiac

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro

dokladnie

PS. Ja myslę caly czas jak to dobrze zorganizowac, przez znajomych bedę szukal francais kontaktów wsród tamtego grona. Jakbym cos sie dowiedizal albo na cos wpadl to powinienem dac ci znac :)

• 3 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.