Skocz do zawartości
IGNORED

zamówienie na kwarc

Rambo

Rekomendowane odpowiedzi

z osob ktore potwierdzily brak jeszcze 16 przelewow... troche sporo. Kwarcow potwierdzonych naliczylem 105...

nie mam kasy od:

5,10,12,16,21,23,25,28,31,35,39-Peter(mamy wspolne zamowienie wiec sie o ta pozycje nie martwie),41,43 (ktory nie nie potwierdzil/wplacil),44,45,47,56

Mamy paru nowych chetnych ktorzy poza 56-Foksik wplacili juz pieniadze.

Przypominam ze jest mozliwa wplata bezposrednio na konto w jednostkach PKO BP za free. Kasa wtedy idzie kilka godz.

Info dotyczace przelewow w poprzednim poscie.

16,21,25,35,39,41,44,45,47

Te numery prosze o przeslanie zdjec potwierdzen z poczty na maila [email protected] lub innego dowodu wplaty kasy. Jesli te numery nadal chca kwarce a nie wplacily jeszcze kasy to prosze o potwierdzenie na PW (dane wysylkowe itp) oraz wplate kwoty za kwarc + wysylka + 2zl kary. Kwarce wysle jak dotra do mnie pieniadze.

lista zamknieta. Niedlugo jade do omigu. zaplacone mam za 99 kwarcow i tyle bedzie w zamowieniu.

Mam nadzieje ze wszyscy sa zadowoleni :)

Jak sie cos dowiem to dam znac.

Ps. Nawet da rade 1 autobusem dojechac :)

zapomnialem dodac; te 99 sa razem z potwierdzeniami opoznialskich.

Nie dostalem pieniedzy/ponownego potwierdzenia od 4 osob czyli 7 kwarcow.

16,25,41,44 (te osoby zostaly automatycznie wykluczone)

z 99:

1 osoba wogole nie wplacila pieniedzy (mam potwierdzenie/zapewnienie)

1 osoba wplacila ale przelew nie dotarl (jak na 54 osoby to i tak super bo tylko okolo 2%)

1 osoba ma ze mna interesy wiec rozliczymy sie w naturze ;)

W zamowieniu zwiekszam ilosc kwarcow 'dla siebie' wiec jak ktos bedzie chcial kupic jeszcze kwarce to info na PW. Cena niestety nie bedzie juz tak atrakcyjna :(

marosik, 21 Lis 2007, 10:29

>zapomnialem dodac; te 99 sa razem z potwierdzeniami opoznialskich.

zamów 100 sztuk.

wezmę ten 1. co niniejszym potwierdzam i zaraz wysyłam kasę za ten 1 dodatkowy.

Popieram zamówienie 100 sztuk. Firmy lubią takie okrągłe liczby na zamówieniach, a poza tym na pewno znajdą się chętni na zakup. Wystarczy popatrzeć jak często są organizowane zbiorowe zamówienia. Pozdrawiam!

marosik, 21 Lis 2007, 11:14

>przypominam ze zamowienie zostalo zamkniete wiec nie ma juz mozliwosci 'dokupienia' 1 sztuki :P

napisałeś, że zamawiasz 99 sztuk.

stąd mój ruch, żeby to jakoś wyglądało po ludzku.

ale w takim razię zostaję przy tym co było zamówione wcześniej - 2 sztuki.

graj w otwarte karty to nie bedzie takich nieporozumień na przyszłość.

czesto sie tego nie robi ale co tam:

cyt.:

W zamowieniu zwiekszam ilosc kwarcow 'dla siebie' wiec jak ktos bedzie chcial kupic jeszcze kwarce to info na PW. Cena niestety nie bedzie juz tak atrakcyjna :(

Jesli zwiekszam ilosc to chyba nie moze byc juz 99>? hehe

Gram w otwarte i niczego nie ukrywam co widac po watku. Nie podoba mi sie wiec taki zarzut jakbym chcial kogos oszkopic.

Nie napisalem ile wezme sobie bo jak pisalem post to jeszcze sam nie wiedzialem na ile mnie stac(zona gorsza od terrorysty-dlaczego?odp na PW).

W miedzyczasie dostalem list od omigu. Wlasnie jestem w trakcie ustalania czy musze tam osobiscie jechac kiedy sie placi itp...

Czekam na odp. Jak sie cos dowiem to dam znac. Cena jaka mi zaproponowali przy 110szt to 11,28zl co daje nieco mniej niz mialo byc przy 80szt. Nie wiem co robic z tymi 1,24 ktore zostaje z kazdego kwarcu :)

Jak pytalismy o 80 sztuk nikt nie przypuszczal ze dojdziemy do 100 (to ze przekroczylismy to juz moja zasluga)

czasu bylo sporo. Jesli bede komus ustepowal to dojdzie ze wszyscy jeszcze chca i trzeba zwiekszyc liczbe kwarcow. Wyjatki moge zrobic dla kilku osob ktore wplacily pieniadze jako pierwsze/sa na 1 stronie mojego konta.

6,2,42,(d0wcipnis;)-nie mam w przelewie zadnych danych a nie chce mi sie teraz szukac kto to za co z gory przepraszam,13,52,36,14,7,17

dobra chlopy bo zaraz potwierdzenie przesylam i po ptokach...

jest 110sztuk w zamowieniu:

cyt bez sciem:

Witam,

Czas realizacji 4 tygodnie (wg oferty 429/07).

Dla pewności przesyłam poprawione warunki:

"Nawiązując do Pańskiego zapytania informujemy, że możemy przyjąć je do realizacji na następujących warunkach:

1. Rezonatory kwarcowe:

QM-490-P1GM07G 16.9344 MHzszt.110cena sprzedaży netto-11,28 zł/szt ( -10 do +60 /5 ppm, poj 30.pF)

2. Termin realizacji4 tygodnie od potwierdzenia warunków.

3. Zapłata należnościgotówką w kasie OMIG S.A.

4. Dostawa towaruodbiór własny.

Oświadczenie woli składane przez strony w związku z realizacją zamówienia mogą być wyrażone pisemnie, przekazem telefaxowym lub za pomocą innych elektronicznych nośników informacji.

Niniejsza oferta może zostać przyjęta jedynie w całości, bez jakichkolwiek zmian lub zastrzeżeń. Zmianę lub uzupełnienie któregokolwiek z postanowień niniejszej oferty uważa się za nową ofertę.

W przypadku braku odpowiedzi z pisemnym potwierdzeniem wyżej wymienionych warunków oferta przestaje wiązać.

Gites majonez.

>>kubedes, ja wziąłem jeden na zapas, pewnie będę go mógł odsprzedać. Po prostu lubię mieć komfort, że jak coś sknocę, to mam jeszcze jedno podejście. :D

chetnych brak (i dobrze po zamowienie zostalo zamkniete o polnocy)

Wysylam potwierdzenie i za 4 tyg bede wysylac kwarce + przerwa swiateczna kiedy to kwarcow nie robia.

22.12do02.01 chyba bylo

michelangelo, 21 Lis 2007, 12:19

>>>kubedes, ja wziąłem jeden na zapas, pewnie będę go mógł odsprzedać.

to jest nas dwóch :-) zamawiałem dwa, choć potrzebuję aktualnie jeden.

drugi ląduje w magazynie.

• 4 tygodnie później...

marosik, 21 Lis 2007, 12:45

>potwierdzenie wyslane.

>temat na 4 tygodnie uwazam za zawieszony. Jak tylko dostane potwierdzenie ze kwarce sa daje znac na

>forum.

jest szansa na te kwarce jeszcze przed świętami?

wspomniane 4 tyg. mijają w najbliższą środę.

wczoraj zadzwonila do mnie Pani z Omigu. Niestety nie mialem jak wczesniej o tym napisac. Postaram sie dzis odebrac choc nic nie obiecuje. Listy moge wyslac juz teraz/ w przeciagu 3dni ale przedswiateczny czas nie sprzyjaa raczej wysylkom. Wolalbym sie powstrzymac z wysylaniem te 2 tyg do okresu tuz po swietach jak przejdzie troszke fala 'wesolych swiat i szczesliwego nowego.....' :D

Czekam na opinie.

Osoby z Wawy odbior mozliwy az do czwartku bo wtedy jade do Kielcowa...

Kasa czynna do 14 wiec do 15 powinienem juz cos wiedziec...

Ps. Nie chcialbym zeby czyjs list zaginal wsrod swiatecznego ferworu walki poczty polskiej...

juz pozno mam nadzieje ze wyslowilem sie po ludzku :)

Ja bym się nie pogniewał, gdybym te kwarce dostał zaraz po Świętach, gdyż przed Sylwestrem będę miał kilka wolnych dni, także na dłubanie w CDku. Byłem dziś na poczcie - kolejka standardowa.

Chyba najbezpieczniej wysłać kwarce po nowym roku. Z drugiej strony - części które kupiłem w piątek na allegro dotarły do mnie w poniedziałek przed południem. Fakt, że miały do pokonania tylko jakieś 20km ;-)

juz sa

jutro moge wyslac bo prawie 50 listow trzeba wypisac. Co gorsze wirusy zabraly mi cala liste ludzi ktorzy wplacili (back up) ... Teraz od poczatku bede musial wszystko sprawdzac na koncie i na PW :(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-10216-100006495 1197977217_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.