Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

odebrałem głośniki swoje i endriu, wszystko OK. Nie miałem czasu rozgościć się na chwilkę u Kaszio, żona i dziecko czekali. Odebrane głośniczki - piękne, a te co zostały u Kaszio - jeszcze lepsze.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Fajnie ze jestes zadowolony. Mysle ze kazdy z Was bedzie usatysfakcjonowany kontaktem ze mna.

W przyszlym tygodniu jestem dostepny od godz. 17.

No chyba ze wtym czasie cos bede wysylal.

I jeszcze cos swojego wkleje tak dla proby.

[obrazekLUKASZ-270316_1.jpg]

post-214-100009517 1170264986_thumb.jpg

-> kasio

Czy ty kiedykolwiek śpisz, czy może sprawne ciało utrzymujesz dzięki wysokiemu poziomowi adrenaliny, a umysł dzięki miłości do żony i dzieci.

Pozdrawiam

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Krisbac tak wygladaja zdjecia tych glosnikow ktore przyszly. Jutro postaram sie czagos dowiedziac.

Zapytam o te Twoje oraz kiedy przyjda te morele mdt 29.

[obrazekLUKASZ-270760_1.jpg]

post-214-100009485 1170265039_thumb.jpg

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Do McGyvera i frakcji slaskiej:

Beda to dwa dosc duze kartony bo nie mam az tak duzego pudla zeby wlozyc to do jednego. A i tak Wam bedzie to latwiej odebrac.Jedno pudlo ma wymiary :60x40x40 cm szt.2 .

Zapakowalem tak aby max wykozystac rozmiary pudelka.

Nie moge wejsc na poczte wiec moze powiecie mi jakie glosniki zamowil michalm.

Kurna co z ta wirtualna poczta nie moge posegregowac zamowien.

I tak z niektorymi wysylkami sie wstrzymuje bo brakuje moreli mdt29.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Tomant oczywiscie ze tak tylko musze isc do jakiegosc sklepu i przyniesc do domu pare roznych podelek.

Jesli mozesz to przypomnij mi na maila swoj adres bo w gaszczu maili ciezko mi znalesc. Mysle czesc juz jutro pojedzie.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Zadne glosniki odemnie jeszcze nie wyszly bo nie mam pudelek. Dzisiaj bede mial i popakuje reszte. Mam male dziecko chore i ostatnio nie mialem czasu zeby sie temu poswiecic na maxa. Niektorzy z Wawy juz odebrali ale jeszcze czekaja zamowionka dla Warszawiakow. Naprawde sie postaram Wam to wyslac jak najszybciej. Mi tez nie jest na reke wkolko to przesowac jak chce dosc do szafki.

Ci ktorzy odebrali moga cos powiedziec na ten temat. Dziwne ze sie wogole nie odzywaja???

Wczoraj odebral brat dankoha i juz chyba je ma w domu.

Kaszio -> nie mode dostac sie do e-maila wiec odpowiadam w ten sposob:

Rolph napisal dzisiaj, ze 10BGS to nazwa wykorzystywana przez niemieckiego dystrybutora dla Vify MG10SD.

Nie jest to wiec zamiennik a orginalny produkt.

Faktura zostala wyslana bezposrednio do firmy i powinna juz dotrzec.

Z Morelami jest maly problem: sa produkowane w Izraelu, zostana przeslane do Niemiec (lub bezposrednio do ciebie Kasio, aby zaoszczediic na czasie) pod koniec tygodnia,

pozdrowienia RHS

Gość kaszio

(Konto usunięte)

RHS dzieki za info na forum to jeszcze lepiej bo Wszyscy wiedza o co chodzi. Ja tez czekam na swoje morelki bo te co przyszlu juz sie rozeszly.

Dreamer spoko wpadaj dzisiaj do mnie nawet do 22.00

Dzis swoje seasy no ferro odebral camel. Dzieki wiesz za co. :))))))

Juz glosniki popakowane. Jutro zamawiam kuriera stolica i oddaje przesylki w jego rece. Jado do Poznania ,dodo, Slask, dla Maxianna i Jac.

Gnaked, Kaszio, magazynier , crossover czeka na morele.

RHS czy ja dostane jakas zbiorcza fakture (czy ty cos dostales?) i czy te brakujace merele przyjda na koszt Rolpha?

Czy mam cos doplacic?

W moim wypadku dostalem zbiorcze zestawienie wszystkich glosnikow a faktury zostaly sprawnie rozeslane do

kilku uczestnikow bezposrednio przez Rolpha.

Reszta glosnikow zostanie przeslana do Ciebie na koszt firmy. Wyglada takze na to, ze koszty przesylki nie przekroczyly przeslanej sumy - Rolph nic nie wspominal o doplacie.

Zycze powodzenia w dystrybucji glosnikow- w naszym przypadku ostatnie zostaly odebrane po dwoch tygodniach, RHS

> kaszio

Dopiero teraz spotkałem się z bratem.

Mam już głośniki. Jeszcze raz wielkie podziękowania za całokształt.

ps.

Są śliczne. Tak siedzę, patrzę na nie ..... i myślę sobie, że fetyszyzm nie jest taki zły :)

Gość kaszio

(Konto usunięte)

No to SUPEROS.

Czekam na morelki. Dzisiaj jesze wkleje jakies zdiecie z zapakowanymi glosnikami.

zostaje mi jeszce zapakowac dla dodo i krisbac.

Pokaze Wam jeszcze zdjatko jak wygladaja moje po fornirowaniu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.