Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

->Awaria gipsy2 mgrzemow mleczny8 - chcialem wlasnie nadac wasza przesylke ale stolica chciala mi to policzyc jako pare przesylek! Wszystko jest spakowane w orginalne kartony wiec nic juz z tym nie robilem. Jednak oni chca wszytsko albo w jednej paczce albo potraktuja to jako osobne przesylki.

Skoro ma isc to stolica to musze kupic jakis karton i zapakowac wszystko razem.

{Spacejack}

Pakuj w jeden karton tylko żeby w srodku nie było wolnego miejsca, mozna dopełnić czymkolwiek to się nie będzie kolebać w podróży, może jakieś styropianowe ścinki. Paczki czasem mają w drodze niezły wycisk... odpukać..., gdybyś poniósł jakieś dodatkowe koszty zwiazane z pakowaniem to daj znać zwrócimy.

Pozdrawiam

Spacejack =>

Czy udało Ci się może wysłać już moje XT19 , pytam , ponieważ od jutra nie ma mnie na jakiś czas , i nie będę miał możliwości odbioru przesyłki ?

Jeśli odpowiedź brzmi tak czy mógłbyś na priv-a albo SMS podać nr przesyłki - chciałbym odebrać bezpośrednio z siedziby bo mam po drodze

Wdzięczny za info

dodo

->parantulla - poszlo do Ciebie DHL'em Wszystko jest w orginalnych kartonach wiec tylko spialem razem.

do zaplaty: 43 PLN. Ponoc bedzie jutro. Nr. przesylki: 74634760

->jarekt - poszlo DHL'em. Do zaplaty: 36PLN Powinna byc jutro. Nr przesylki: 74634759

Czekam na potwierdzenie odbioru.

Dopiero zamknąłem sklep uff... Ludzi pogięło z tymi rowerami w tym tygodniu. Ale kogo to może obchodzić. Tak więc wracając do tematu, jeśli rzeczywiście mam literówkę w adresie e-mail Spacejacka to nie wiem jakim cudem bo wysyłałem na ten adres wcześniej kilka maili i było okej a do mojego konta nikt nie ma dostępu tak więc nie kumam o co biega. Później to sprawdzę bo teraz muszę lecieć z psem, później na dwie wywiadówki a jeszcze później to już sam nie wiem. Nieważne. Co do firmy kurierskiej to mi to ryba. Jak poszło DHLem to luzik. Mogło pójść nawet pocztą czy dyliżansem ważne, że jest. Łojejej na samą myśl o tych cackach już mi się trzęsą ręce. Dobra, póki co znikam.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Aha, jeszcze jedno.

Spacejack jeszcze raz wielkie dzięki. To było COŚ!!!

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

He he nie tak prędko Panowie. Jeszcze sekunda i naprawdę znikam.

Spacejack.

Płatność przy odbiorze czy na Twoje konto?

dj_zibi przeszedł metamorfozę jakąś czy co?

"dzień dobry" "Pan" proszę, proszę...

Placek

Z tego co mam na sklepie to raczej lepszejsza masówka ;-)

Ładne to to i niedrogie (500-3.000) ale bardziej się nadaje do sprzedawania niż do jeżdżenia.

Parantulla - generalnie chodziło mi o osprzęt (sram7.0, piasty LX , Obręcze Alex Rims) .

Jaro jęli jutro dotrze do Ciebie wszystko to daj mi znać jakims sms, to oddzwonie i sie jakoś zgadamy.Póki co czekam na Spacejacka bo się nie odzwya na forum :( eh ta praca

Placek

Ja takie rowery sciagam tylko na zaliczke. Jak mam je odkurzac pół roku a po sezonie dystrybutor je sobie przeceni o 40 albo 50 procent to ja dziekuje za takie interesy. No tak, tylko to chyba temat nie na ten wątek ;-))

Dobra lekko zboczyłem z tematu ale rower to moja druga pasja, nie współmierna do Audiofilizmu no ale zawsze.

Ten weekend nalezy niewatppilwie do przesyłeczki i ten watek też :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.