Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Spacejack-

Głośniczki są już w mych rekach.

WIELKIE DZIĘKI za wszystko!!!!!!!!!!!!!

mleczny8 tobie też dziękuję.

Pozdro dla wszystkich z naszego zamówienia.

Spacejack.

Spotkamy się na piwku oj spotkamy. Masz u mnie jak w banku, że nie wyjdziesz z tego spotkania o własnych siłach :-)))

Warrior.

Skoro wszystko sobie wyjaśniliśmy i masz już swoje cacka, proponuję zapomnieć o sprawie i zakończyć ten temat hepiendem w stylu "wszyscy żyli długo i szczęśliwie..."

Pozdrawiam wszystkich i naszych nerwusków też ;-)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

-> EZO - Spoko, nic nie inwestowalem w przesylki. Wszystko poszlo na koszt odbiorcow.

Juz wszytsko wyslane, zbiore tylko potwierdzenia i projekt Audiocomponents III zamkniety.

Witam

Wielkie podziękowania dla Spacejack'a za zorganizowanie wszystkiego - dzisiaj odebralem głośniki - są całe i zdrowe :) co obrazuje poniższa fotka

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje

Robert

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-5441-100008212 1170267398_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

--> Space zle mnie zrozumiales albo ja zle napisalem. Chodzilo mi o to ze masz zamrozona kase zamiast ja wydac lub zainwestowac :)

Panowie bedzie ta stronka gdzie pokazujemy konstrukcje ?? Moj sub jest w fazie testow, a w niedziele zaczynam bawic sie w wykonczenie wizualne ale juz teraz moge powiedziec, ze glosnik w porownaniu z moim poprzednim cw1002c jest wrecz odlotowy. Robi masakre w calym domu, na dwoch pietrach :)

He he, do zrzutki zawsze się paru (nastu?) chętnych znajdzie, tylko miałbym pewne obawy co do tego czy się znajdzie chociaż jeden chętny na organizację następnego zamówienia...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

--> Wojtas495 - zamknieta i to dosyc mala bo 60litrow netto. Ja jestem zdecydowanie za nizszym impulsem (max 5,8 ms) z liniowa charakterystyka.

-->bucz - gipsy2 (jesli sie nie rozmyslil po tym zamowieniu) to bedzioe jechal w lipcu osobiscie po przetworniki, wowczas naprweno bede chcial zakupic dt-100

niestety, praktycznie dni powszednie odpadają - siedzę w pracy dosyć długo a popołudnia zajęte. Mój adres - [email protected] może umówimy się na jakiś dzień po długim weekendzie.

Dostałem dziś głośniczki.

Pora na krótką refleksję.

Po pierwsze chciałbym serdecznie podziękować Spacejack za wykonanie całego przedsięwzięcia. Myślę, że spisałeś sie rewelacyjnie. Byłeś dokładny, drobiazgowy i doprowadziłeś do szczęsliwego finału zamówienia, a to jest najważniejsze. Wszyscy, którzy otrzymali swoje upragnione głosniki - po w sumie śmiesznie niskich cenach- na pewno zgodzą sie ze mną.

Oby więcej takich organizatorów!!!

PS. Przepraszam Space, że w pewnym momencie zachwiało moim zaufaniem do Ciebie, kiedy nie było Cie na forum przez 4 dni. Zwracam honor.

Tak na szybko fota

60L close

Naped mostek TDA

Doslownie masakra, a w polaczeniu z 4x arn226/07-4 powstaje zestaw do przesuwania scian :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ładniutkie, nie ma co. Za to ja cały tydzień projektowałem, rysowałem i cuda na kiju wyprawiałem, żeby sie dzisiaj dowiedziec, że w tej śmierdzącej dziurze zabitej dechami nie ma dla mnie mdf-u! To mi się udał długi weekend jak jasna cholera...

A ja bym chętnie kupił niskośredniotonówkę audaxa lub vify (ma ktoś nówki?) w rozsądnej cenie, ale niestety spóźniłem się na wspólne zamówienie :-(

Może ktoś podejmie się następnego zamówienia, na pewno znaleźli by się chętni.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.