Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Kaszio potwierdzam 2 szt m18wh08-08 dziś do wieczora dorzucę jeszcze 2 szt jakichś wysokotonówek od vify.Mam problem z podjęciem decyzji co najlepiej będzie dorzucić do tych miwooferów.Może macie jakieś sugetie tak żeby nie było to trudne w aplikacji zwrotki.Pozdrawiam

Placek, weź sobie Vify D26 albo DX, albo PL27. Aplikuje się je łatwo.

Kaszio, czy mógłbyś przy okazji zapytać Rolfa czy sprzedałby parę samych membran do ScanSpeaka D2905/9700?

Placek, zależy jaką dasz zwrotnicę. Może weź PL27, a jak Ci nie będzie odpowiadał to się z Tobą zamienię na D26, mam jeszcze kilka par. Przy zamianie dodatkowo oferuję pomoc ze zwrotkami.

>kaszio

Po informacji od dodo zapał mnie opuścił.Widzę że są jeszcze chętni

na głośniki,więc proszę wykreśl moje zamówienie (Vifa P13WH-00-08 4szt

i Scan-Speak D2905/9500 2szt)

Przepraszam za zamieszanie

Witam panów... w lipcu jade do pracy w holandi i chętnie sprezentował bym sobie Vifa M18WH-08-08 i Vifa D27TG45-06 tyle że nie znam żadnego sklepu w NL... moze wiecie gdzie tanio idzie kupić te głośniki w Roterrdamie lub Amsterdamie ??

Zamóił bym tutaj ale dopiero po wakacjach będe miał kase :/

Pozdrawiam.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Definitywnie zamknalem liste chetnych. Jest juz nas ok 20 (znowu szok).

Do konca tygodnia daje czas na jakies male korekty do zlozonych zamowien. W poniedzialek wysylam list do Rolpha o kosztorys na te glosniki oraz inne koszty zwiazane z wysylka. Po otrzymaniu kosztorysy wysylam do kazdego z Was koszt do przelania w euro i pln (jak ktos bedzie wolal) oczywiscie zakladaja wyzsza cene euro niz jest w dniu wplaty (to dla mojego bezpieczenstwa-ostatnio euro niezle skacze i to w gore). W koszcie bedzie zawarty koszt glosnikow koszt przelewu kasy do holandi oraz koszt przesylki glosnikow do Polski.

Z Warszawy wysylam glosniki na koszt odbiorcy tak jak to bylo ostatnio. (kurierem) Mozecie sie zgadywac co do miejsca dostarczenia przez kuriera w jedno miejsce gdzie pare osob moze dojechac bez problemu. Wtedy koszt dosc fajnie sie rozkladaja na kilka osob.

Kto bedzie mogl odemnie odebrac osobiscie w Warszawie to zapraszam.

Nie robie tego zamowienia dla jakiegos zarobku ale pamietajciie o moim poswieconym czasie , wnoszeniu tych glosnikow do domu, przepakowaniu i wyslaniu w odpowiednie miejsce docelowe.

Mysle za jakies 3 tygodnie beda glosniki u mnie w domu no chyba zeby Rolph nie mial na stanie jakis glosnikow i musial czekac na dostawe.

To narazie tyle odemnie.

kaszio

Po tygodniowym przemyśleniu i zliczeniu finansów musze wycofać sie z checi zakupu głośników.Zgłosiłem sie wczesniej bo niechciałem stracic szansy na zamówienie,ale moje finanse niepozwolą mi teraz na kupno tych głosników.Napewno znajdzie sie szybko chetny na moje miejsce.Przepraszam za zamieszanie.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

I wlasnie dlatego dalem czas aby sie dobrze zastanowic w sprawie glosnikow.

Piotr wykreslam Cie z listy. Nic sie nie stalo.

Dzis wieczorem zrobie podsumowanie i w poniedzialek wysylam do Rolpha zapytanie kosztowe.

kaszio

Z ostatniej chwili.Możesz zapytac sie o cene ETONA 19SD.Jak cena by była konkurencyjna do cen w QBA to bym wzioł komplecik tych wysokotonówek.Może moje finanse to wytrzymają.

PiotrekGd1

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Witam.

Dzis wysylam do Rolpha wszystkie glosniki jakie zostaly zadeklarowane.

=> bikoz przyslij mi maila potwierdzajacego bo nie moge zlapac z Toba kontaktu. Nie masz w o sobie wpuisanego maila.

Mc Gyver napisz do Rolpha czego dokladnie potrzebujesz i jak bedzie to mial to Cie dolacze. Kiedys Ci juz o tym pisalem na priva ale moze przeoczyles.

Do innych zainteresowanych od ktorych nie otrzymalem potwierdzenia napisalem maile i prosze o szybkie potwierdzenia.

=> Piotr GD zadeklaruj sie konkretnie bo juz nie wiem czy jestes zainteresowany czy nie. Etony SD19 beda kosztowaly co kolo 400 pln .

=> EZO napisz do mnie maila bo nie mam z Toba kontaktu i nie wiem czy bierzesz te perrlesy.

=>jaro tez do mnie napisz bo mi mail od Ciebie potwierdzajacy gdzies przepadl.

To narazie tyle . Reszte napisze po poludniu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.