Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

kaszio

Ja co jakiś czas jeżdze do warszawy wiec może odbiore głośniki osobiscie.Jak nie to może spotkanie pod koniec lipca w gdańsku,jak bedziesz sie wybierał do nas.Mi sie niespieszy z tymi głośnikami(finanse na obudowe i czesci do zwrotnicy)

Ja dość często jeżdżę na trasie Warszawa-Radom-Ostrowiec-Kozienice-Warszawa. Poza tym wybieram się za ok 2-3 tygodnie w dawne koszalińskie. Jak cos to mogę komuś zabrać głosniki od Kaszio.

Kaszio ja swoje odbiorę od Ciebie osobiście.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

fordave musisz przelac mi 182 euro lub 791 plm.

Jest zmiana bo te sa drozsze. Cene wziolem z pierwszej edycji a i tak nie jestem do konca pewien czy nie bedzie za malo poniewaz wszystkie ceny na perrlesa poszly w gore.

Jesli mozesz to zaplac mi troche wiecej a jak juz bede mial dokladna cene na ten DT100 to sie rozliczymy.

>PiotrekGd1

Ja niestety nie jeżdżę ostatnio do Wa-wy, dlatego chciałbym prosić, czy jeżeli będziesz się wybierał mógłbyś wziąć i moje. To 2 wysokotonówki, więc nie powinny stanowić problemu.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Posiadam wplaty od wszystkich uczestnikow zamowienia.

Fordave obiecal ze zaplaci dzis wiec przyjmuje tak jak by kasa byla.

Jesli dzis dostane kosztorys od Rolpha to jutro wplacam kase do Audiocomponents.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Kasa wyplywa odemnie jutro.

Brakujace glosniki u Rolpha beda w przyszlym tygodniu.

Jak dobrze pojdzie to za 2 tyg. w Wawie i bedziemy zaczynac rozsylac.

Ja juz zamowilem 3 pary skrzynek do kolumn znajomego ktory robil dla mnie skrzynki.

Jesli ktos by chcial namiar to prosze na priv. Robie teraz identyczne jak moje na morelach oraz 2 pary na vifach.

Jak bede mial jakies konkretne info odnosnie zamowienia to dam znac.

> fit

Sadzisz, ze od 11.01.05 nie jest jeszcze zrealizowane zamowienie ?

Musialbys przeledzic caly watek - dwie tury zamowienia byly juz zrealizowane, a aktualnie, jest to juz trzecia tura zamowienia na glosniki w tym roku.

Pierwsza organizowal "kaszio", druga "Spacejack" i aktualnie znow "kaszio"

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Nie ma czego gratulowac. Cierpliwosc to bardzo dobra cecha charakteru. A czekalismy juz tak dlugo to jeszcze poczekamy z pol roku. Moze Rolph sie w zlituje nad nami i wysle te pare glosnikow.

Czesami warto troche poczekac.

Moge Ci tylko powiedziec ze jak mnie ogarnia smutek to otwieram nastepna butelke.

>>Kasa jest u Rolpha.

Swoją drogą nasuwa się refleksja. Czekamy, a nikt się nie awanturuje, nikt nikogo o nic nie posądza, nikt nikomu nie chce dać w... Dziwne, dziwne, czyżbyśmy się nauczyli cierpliwości? :))

Zeby było jasne, Kaszio to nie dotyczy Ciebie!!!!

Wiecie doskonale koledzy jak działają oszuści. To tylko socjotechnika. Najpierw w pełni udana, legalna transakcja. Później druga równie "atrakcyjna". A tu Zoonk :)

A teraz poważnie: Kaszio to człowiek sprawdzony i prawie instytucja. Stąd może ten spokój ;) Pozorny, bo ja już paczkę zaczynam klecić i przebierzm nóżkami w oczekiwaniu ;)

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Przed chwilka dostalem maila od Rolpha.

we'll ship the goods on monday; everything is complete except for

one pair of Seas H1212 KT27TBC/G.

Please let me know the adress of the guy who needs these tweeters,

and we'll ship these directly to him by mail.

The shipment will be forwarded by:

Beijer Transport & Logistics

Eektestraat 2

Oldenzaal - Netherlands

T. +31.541.582500

F. +31.541.523065

url: www.beijer-logistics.nl

Jaro444>>>>

Myslisz, ze dla tych marnych kilku tysiecu Euro warto ryzykowac reputacje uczestnika tego forum z 700 dniowym starzem?

Lutek >>>> tak z kronikarskiego obowiazku. Za pierwszy wspolny zakup bylem odpowiedzialny ja, za dwa nastepne kasio.

RHS popatrz dobrz co napisałem :)

Chciałem troszkę fermentu zrobić bo jakoś sennie się zrobiło, tak miło, tak spokojnie hi hi

A tak całkiem poważnie to Kaszio dla mnie osobiście jest sprawdzoną i pewną instytucją i kończę wygłupy bo ktoś jeszcze weźmie to do czaszki na poważnie ;)

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dzieki za zaufanie. :)

Mysle ze jak jest spokojnie to mozna duzo szybciej zalatwiac sprawy a i latwiej sie dogadac.

Chcialbym aby kazdy byl zadowolony po otrzymaniu przesylki.

Dla tych kilku tys. euro chyba wolal bym nie zakonczyc mojej pracy w Warszawie. Nie warto:)))))

Jak tylko dostane glosniki to bede chcial je jak najszybciej wypchnac z domu.

Pozdrawiam cierpliwie oczekujacych na glosniki od 11.01.2005 :))))))

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Salmo wg. tego co napisal Rolph potrzebuje on od ciebie adres aby mogl wyslac Ci bezposrednio te 2 seasy poniewaz beda pozniej.

Kt27 (1212)

Wysle do niego twoj adres e-mail wraz z Twoim adresem domowym. OK?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.