Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry Panowie za opóźnienie, jestem chory i "zalegam" w łóżku.

wplacili:

-Saczek_XTRM

-michusz

-ecc88

-Andrzej Stelmach

-sieko

-boq

-kwi

-eshO

-kuba-phase

-borcik

-jaro4444

-cyku

-robertonis

-vbo

-tomala53

-Alek

-lolo234

-simo

-mathan

-StyQ

-futu

zrezygnowali:

-kondrax

-BO

Poza 2 osobami które zrezygnowały z zamówienia mamy wpłaty od wszystkich z listy.

Przeliczam jeszcze raz całe zamówienia i po weekendzie przesyłam pieniądze do audiocomponents. Zatem zamówienie jest w fazie finalizacji. Niemniej jeżeli jeszcze ktoś chciałby się dołączyć "rzutem na taśmę" to proszę o maila lub PW.

>> McGyver, 19 Maj 2006, 06:54

>> Bedę we wtorek, i wtedy się dopiero odezwę. Do tego czasu proszę się nie

>niepokoić brakiem kontaktu ze mną.

To znaczy, że już mamy się niepokoić czy jeszcze nie? ;-)

Absat, na bieżące zamówienie się już nie załapiesz, spóźniłeś się co najmniej o tydzień. Ale będą następne. Zasady zamówień pilotowanych przeze mnie publikowałem parę stron wcześniej.

Właśnie, czy coś już wiadomo. 5 dni to trochę dużo czasu jak na odpisanie co słychać w sprawie :-)

McGyver, czy do kwot jaką wpłaciliśmy będzie trzeba jeszcze dopłacić kosta przesyłki krajowej, czy już nie? Bo nie mogłem znaleźć abyś o tym coś napisał.

Sorry, nie zauważyłem. Przesyłka pocztą polską od kilku złotych do dwudziestukilku w zależności od wagi, cennik poczty zamieszczałem parę stron wcześniej. Nie ograniczy to zbytnio Twojej siły nabywczej w zakresie desek i śrubek.

Delikatne wtrącenie

w związku z brakiem odzewu na ogłoszenie - jeśli komuś ostały się dwie vify m18wh (mogą być używane, byle 100%sprawne) to byłbym na nie chętny.. Jak nie - tym razem będę pilniej śledził zamównienie..

>>McGyver

co słychac w sprawie zamówienia...? Nie za bardzo kumam 2 wpisów w górę... Czy trzeba jeszcze Tobie wpłacić teraz kasę na konto za przesyłkę? Jeśli tak to ile?

Pozdr

Nareszcie są:

Dzisiaj dotarły głośniki z zamówienia z Holandii.Zatem ponieważ wszyscy wpłacaliście na moje konta :walutowe i złotówkowe jako do organizatora zamówienia ,to również na terenie Polski zajmę się dystrybucją głosników.Przy wysyłce paczek będę korzystał z adresów które bank księgował w momencie Waszej wpłaty.Przesyłki będę wysłane Pocztą Polską,będą to przesyłki priorytetowe pobraniowe.Jeżeli ktoś chce taniej to można przelać na moje konto wartość przesyłki bez pobrania.Każda paczka będzie ważona ,zatem mniej więcej samemu można wyliczyć jaki będzie koszt wysyłki.Gdyby ktoś zechciał odebrać osobiście lub domagał się wysłania kurierem to nie widze problemu,proszę o maila lub kontakt telefoniczny.Adres w "o mnie".Zaczynam od poniedziałku dystrybucję(kilka paczek mogę wysłać w piątek).Konto złotówkowe do wpłat za przesyłkę to samo co przy wpłacie za zamówienie.Oto cennik poczty:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

paczki pocztowe priorytetowe i paczki pocztowe priorytetowe pobraniowe.

PS.Nie dotarł tylko jeden głośnik:Peerless XXLS-308/4(830844) ma być w pierwszej połowie lipca.Poza tym jest wszystko.

Grzegorz Rogala

post-4013-100000542 1170294303_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czytam już któryś raz i nie rozumiem "będą to przesyłki priorytetowe pobraniowe.Jeżeli

>ktoś chce taniej to można przelać na moje konto wartość przesyłki bez pobrania.". A to pobranie to za co konkretnie ?

Jeśli byś mógł, to przypomnij również dane do wpłaty (nr. konta).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.