Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Andrea, Twoje Morelki będą zapakowane w śliczne pudełeczko z gąbeczkami w środku. Są ponadto parowane przez producenta. Aha, wysłałem dziś kabelki w pudłku po butach, oczywiście się wystałem w kolejce na poczcie a baba w okienku chciała mnie spuścić na glebę, bo podobno nie w tą właściwą stronę okleiłem taśmą klejącą. Nienawidzę tego cholerstwa zwanego pocztą polską, mało się na nowo nie pochorowałem.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Nooo to juz prawie wieksza polowa sukcesu. :))))))

Przed chwila wyslalem wszystkie glosniki ktore byly skompletowane kurierem STOLICA.

Czekaja tylko glosniki ktorym brakowalo do kompletu morela mdt29.

No i jeszcze 6 glosniczkow dla osob ktore odemnie odbieraja osobiscie. I ja tez czekam na morelki bo moje skrzynki juz sa prawie skonczone i czekaja na podfrezowanie pod glosniki.

[obrazekLUKASZ-272550_1.jpg]

post-214-100009375 1170265234_thumb.jpg

Gość kaszio

(Konto usunięte)

A to co wkleilem to potwierdzenia odbioru paczek odemnie.

Maxiann, McGyver,czpyk - wyslalem do Adama, dodo, areg,adse,pawiowy,mgrzemow,przemek13,michalm,andrea29.,kapelli.

Powinniscie dostac przesylki jutro napewno tak poinformowal mnie Pan ze Stolicy.

Oczywiscie Ci z Was ktorzy sie zadeklarowalize chca do McGyvera tam znajda swoje glosniki.

Napiszcie czy po otrzymaniu wszystko jest OK.

Ubezpieczylem dodatkowo kazda przesylke. Kosztuje to 2 pln i podalem orientacyjna kalkulowana cene przesylki np. duza na slask 8000 pln.

Poznan 3000 pln i tak dalej.

No i milej zabawy z projektowaniem i wykonywaniem.

>kaszio

mógłbyś wrzucić skany lepszej kaości albo napisać numery przesyłek do poszczególnych miast.

i pytanko o paczkę do poznania czyli do AdamaJ i tomanta - do kogo w końcu to idzie?

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Tomant wyslalem do Adama bo w calym tym zamieszniu podczas pakowania jeszcze przy kurierze juz nie szulakem w poczcie adresow tylko to co mialem juz przygotowane i trafilo na Adama wiec do niego idzie przesylka.

Scany listow przewozowych specjalnie sa takie male. Po co ktos ma znac Wasze adresy. Nr wysle Ci mailem.

>>McGyver wyslalem do Ciebie projekt zwrotnicy do moich moreli. Mysle ze nie zawiedziesz mnie i dostane od Ciebie ewentualne korekty do tej zwrotnicy. Czas juz zamawiac cewki. Normalne drutowe na wolumenie z firmy janbo czy tasmowe z polinku.

Na jakich Wy bedziecie robic. No i jakie kondy proponujecie i skad zamowic a moze w Warszawie da sie kupic bo na wolumenie nie widzialem. Moze ktos wie gdzie dobre znalesc.

-> Mcgyver: kabelki fadepolelumki dziś doszły :-)

Pocztą sie nie przejmuj - szkoda zdrowia.

He, a w tych cud pudełeczkach wrócą do mnie - myślę - moje obecne gwizdki, hehe.

* * *

Muszę się sprężać z odsłuchami, bo rozumiem, że zaraz mogę Ci dostarczyć moje Tabletki do podłubania :-))

Pozdr.

Witam.

Chciałem poczekać az troche ochłoniecie, ale tak sie podnieciłem, że nie wytrzymam jak nie zapytam ;-)

Czy są już jakieś widoki na kolejne zamówienie? Śledzę temat od początku i widzę, że spora grupa chętnych nie załapała sie ostatnio. Ja osobiście reflektowałbym na SS-y:

D2905/9900 - 2szt.

18W/8545-00 - 2szt.

21W/5555-00 -2szt.

Oczywiście to nic super pilnego, ale może ktoś już kompletuje nową grupę do zamówienia to ja chetnie bym się na to pisał. Tylko prosze nie mówcie, żebym sam sie tym zajął ;-) Z dziką rozkoszą, ale może innym razem...

Pozdro for all

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Kaszio , RHS- wielkie dzięki za szczere chęci ,za zorganizowanie i rozesłanie głośników, za korespondencję z Rolph-em, i wszystkie pozostałe "elementy".

Pozdrawiam, pawiowy.

Witam

Właśnie odebrałem trzy wielkie pudła, zgadnijcie co było w środku?

Za przesyłkę zapłaciłem 86zł.

Kaszio, poproszę o spis co jest dla kogo, żebym mógł sprawiedliwie rozdysponować koszty przesyłki, a co najważniejsze, żeby każdy dostał to, na co czekał z utęsknieniem.

Panowie, piszcie do mnie na priva po adres i żeby się umówić na termin odbioru (dzisiaj już odpada).

McGyver mam do Ciebie prosbe bo nikt mi chce mi pomoc a ze z tego co zauwazylem wiesz o czym mowisz dlatego prosze cie o pomkoc niestety nie znalazlem nigdzie kontaktu do ciebie pisze na forum jak mozesz to zajzyj na ten post

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z tego co zauwazylem to sam tez robisz kolumny wiec moze masz do zaoferowania cos co by mi odpowiadalo.

Z gory dzieki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość kaszio

(Konto usunięte)

McGyver zaraz ci wysle maila jakie glosniki sa dla kogo ale pod warunkiem ze odpowiesz na moje wczesniejsze zadane pytania dotyczace zwrotnicy do moich moreli :)))) Czekam. Dostales w tej sprawie maila.

Dobrze, Panowie, podzieliłem koszty paczki na tej zasadzie, że wyliczyłem 4zł cenę "jednostki rozrachunkowej" którą jest jeden woofer lub dwa tweetery (dla prostoty obliczeń nie uwzględniam wielkości). Chyba się nie pogniewacie za zaokrąglenie do pełnej złotówki?

Każdy zamawiał pewną ilość jednostek, więc wyliczyłem ile wynosi dla niego koszt przesyłki.

Zgoda na taki podział kosztów?

3 zdjęcia na gorąco:

[obrazekLUKASZ-273204_1.jpg] [obrazekLUKASZ-273204_2.jpg] [obrazekLUKASZ-273204_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-1818-100009348 1170265283_thumb.jpg

post-1818-100009349 1170265281_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Aha, Panowie, bym zapomniał

Dla wszystkich którzy będą odbierać u mnie głośniki przygotowałem niespodziankę, odsłuch kapitalnego wzmacniacza lampowego DIY. Możliwa również degustacja pysznej kawy, więc nie wpadajcie tylko po głośniki, zostańcie choć na pół godzinki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.