Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

>Spacejack, jak tam nasze zamówienie? Jestem pełen podziwu dla Ciebie, iż podjąłeś się trudu organizacji zamówienia i naprawdę za to wdzięczny. Z drugiej strony - czy mógłbyś chociaż raz na dzień informować, co się dzieje? Nawet jak nic nowego się nie wydarzyło. Mysle, że zamawiający chcieliby po prostu być na bierząco, w końcu chodzi o niemałe pieniądze.

Druga sprawa: jak przypuszczam, każdy zamawia głośniki, aby coś fajnego i dobrze grającego z nich zmajstrować. Co sądzicie o tym, aby utworzyć nowy wątek dotyczący wyłącznie konstrukcji powstałych z zamówionych głośników? Każdy by mógł sie na nim pochwalić tym, co zbudował dzięki przesyłce z audiocomponents.

Witajcie wszyscy a szczególnie wileki Organizator czyli Spacejack :)

Nic nie chce tylko tak Was pozdrowić w oczekiwaniu. Sam już przebieram nóżkami i grzeje lutownicę :)

Adovocat - popieram w zupełności. Te wszystkie Vifki, Scany i Peerlessy to już nie przelewki i pewnie kazdy obchodzi sie z nimi jak z jajkiem więc pomysł nowego wątku "Rezultaty Zamówienia Audiocomponents" popieram :)

Spacejack odezwij sie, zaczynam przebierać nogami : ).

W pełni popieram pomysł Advokata, u mnie kolumny to najsłabsze jak dotad ogniwo systemu i trudno cieszyć się muzą i testować nowe rzeczy.

Panowie , ponieważ brak jest odzewu ze strony Spacejack-a od 4 dni , a wywoływany do odpowiedzi się nie zgłasza, proponuję , w przypadku przedłużającego się milczenia z jego strony , wybrać jedną osobę , która uzyskawszy umocowanie od pozostałych zamawiających zwróci się z zapytaniem do Mr Rolph z AudioComponents z prośbą o podanie statusu zamówienia i innych szczegółów.

Jako przyczynę wystąpienia podamy brak kontaktu z osobą umocowaną do realizacji zamówienia , z przyczyn przez nas nieznanych.

Co sądzicie o tym pomyśle?

>Spacejack! Jak sie bierze odpowiedzialność za czyjeś pieniądze to wypada chociaż raz dziennie się odezwać i powiedzieć co sie dzieje!!!

Jeśli pozostali sie ze mną zgadzają, niech wyrażą to na forum. O nic nie oskarżam Spacejacka, ale po prostu uważam, że za rzadko nas informuje o losie przesyłki.

Hmmm fakt martwie sie o moje pieniazki. Gdyby nie te cholerne oczekiwanie na morel to juz by byly u nas.

Moze Space'owi cos sie przytrafilo ?? WIecie roznie to bywa.

Jestem za tym by ktos napisal do Rolpha i spytal sie o przesylke, a w miedzy czasie moze sie zjawi Space. Tylko prosze Was niech ktos pisze odrazu a nie robmy jakis wyborow.

Właśnie do niego napisałem. Poniżej mój email. Niestety, angielskiego nie uczyłem się od liceum, czyli 10 lat.

Hello Rolph!

My name is Lukas Koska. First of all excuse my bad English. I'm one of the group of 29 men from Poland, who are going tu buy some quantity of speakers such brand as Vifa, Scan Speak, Peerless and Morel. Our order has been provided by Marcin Szymankiewicz ([email protected]) from Gdynia and he has been contacting with You lately. Unfortunately, we haven't received any message from him for several (5) days. Please, let us know what is going on with our order. Have You got credit transfer of our money in height 5095 euros? If so, have You already sent commodity to Poland and when.

Best regards, Lukas

ok , skoro napisałeś , to czekamy na odpowiedź , chociaż mogłeś trochę grzecznej napisać

istnieje jeszcze jedna opcja telefon

do Spacejacek

mobil 601 216 742

praca +58 620 51 90

dom +58 621 44 87

jak by się ktoś wybierał osobiście to Posejdona 2 ;81-601 Gdynia

Panowie jest odpowiedź!

Dear Lukas,

I've been in email contact with Marcin this morning.

We had some problems getting the Morel's (MDT29)

from Israel to us, but finally these arrived last week.

We haven't received any payment so far, but assuming

this will happen this week, we can ship the ordered units

to you. The shipment is fully prepared.

Best regards,

Rolph

Panowie spokojniej proszę!

Rozmawiałem ze Spacejacekiem dziś 2 min temu. Nie logował się jakiś czas na poście bo nie mógł. Wg niego głośniki powinny być w Polsce w tym tygodniu jeszcze.

Pozdrawiam i też czekam niecierpliwie

Myślę, że wszyscy są spokojni, co nie zmienia faktu, iż chcielibyśmy wiedzieć, co się dzieje z naszymi pieniędzmi.

I nie jest istotne, iż według jaro4444, spacejack "Nie logował się jakiś czas na poście bo nie mógł", a z kolei Rolph pisze, że dziś rano przesyłali sobie ze spacejackiem maile.

Nieistotne też jest, iż morele -jak pisze Rolph - dotarły "last week" , czyli w zeszłym tygodniu, a pieniądze wciąz nie są wysłane.

Spacejack- odezwij sie skoro ne moze sie logowac to maila moglby wyslac ja osobiscie sie bardzo niecierpliwie tak wiec nie nadluzywaj mojej cierpliwosci. K***a takie pilne bylo zbieranie pieniazkow i kilka wpisow z twojej strony a teraz cisza.

Spokojnie, nie ma sie co tak wnerwiac, moze jest zajety, zapracowany, do tego dochodzi okres po swiętny... Tak mi sie widzi ze jak zaczynano organizowac to zamowienie to nie bylo za duzo ludzi chetnych by sie zabrac za organizacjie, wiec nie marudzmy. Ja tez sie martwie o swoje pieniadze, ale sam jestem zapracowany i dopiero wieczorem moge zasiasc do poczytania forum albo i to mi sie nie udaje wiec po trochu to rozumiem. Wyczekalem tyle wiec jeszcze kilka dni mnie nie zbawi.

Pozdrawiem wszystkich wyczekujacych :)

Ja to rozumiem ze ktos jest zapracowany itd. ale nie rozumiem ze wczesniej bylo bardzo duzo wpisow i ponaglen odnosnie platnosci a teraz od kilku dni nie ma informacji ani telefonicznej, ani poprzez forum jak rowniez mailem, tak sie nie zalatwia spraw w koncu to jest nasze wspolne zamowienie>

Gość kaszio

(Konto usunięte)

>>>> GNAKED , magazynier, crossover.

Dzwonilem dzisiaj do masterlink (to oni maja dostarczyc do mnie zalegle morelki) i uzgodnilem z mila Pania ze jak tylko sie pojawi przesylka w Polsce to do mnie zadzwoni i ustalimy w jakich godzinach kurier ma do mnie dostarczyc glosniki. Ze strony www.dpd.de mozna sie dowiedziec ze paczka jest w niemczech. Wg masterlink u mnie w domu ma byc ok. srody.

Wiec. gnaked zadeklarowal ze ktos w jego imieniu odbierze, magazynier czeka azja skoncze swoje kolumny zeby zobaczyc jak wygladaja i jak graja czy tak??

crossover czy chcesz wpasc do mnie do Wawy po odbior czy mam Ci wyslac tak jak ustalalismy. Powinienes miec juz komplecik w tym tygodniu.

Pozdrawiam wszystkich oczekujacych z 3 zamowienia. Cierpliwosci.

Hm.. Wprowadzacie niezdrowa atmosfere... ale.. tez sie zaczynam zastanawiac, czy moglo pojsc nie po naszej mysli?

Spacejack powinien sie w koncu odezwac. 20k PLNow piechota nie chodzi..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.