Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Pieniądze na głośniczki przejeję na konto dopiero 07-03-2006r.(wtorek), gdyż wtedy będę w mieście gdzie ma oddział ING BS. W moim małym miasteczku nie zamierzam płacic drakońskiej prowizji w innym banku. I mam propozycję. Ustalmy, że ten 7 marca to jest ostateczny termin wpłaty całości kasy za zamówione głośniczki. Oczywiście nie chcę tutaj niczego narzucac i okrerślać warunki za MCGyvera i jest to tylko moja propozycja pod dyskusję. Do tego czasu wydaje mi się, że każdy poważny i zdecydowany na zakup człowiek spokojnie może uporac się z wpłatą. Pozdrawiam.

miron3333,

nie sądziłem, że w dzisiejszych czasach jeszcze takie problemy są z wpłatą pieniędzy na konto, chociaż walutowe, w tym kraju.

Ja myślę, że możemy to zrobić szybciej tylko musiałbyś wpłacić komuś z nas na konto a ktoś wpłaci za ciebie szybciej, bez żadnej prowizji. Kurs euro coś koło 3.68zł, taka jest moja propozycja, jeden z kolegów już oferował podobną pomoc kilka wpisów wcześniej, kwestia dogadania.

1. Uprzejmie proszę nie przekręcać mojego nicka :-)))

2. Uprzejmie proszę nie kombinować. Wysyłam paczki na koszt odbiorcy żeby oszczędzić sobie trochę roboty. Metodą na obnizenie kosztów jest zorganizowanie się w grupy regionalne i podział kosztów wysyłki.

3. Miron3333, skorzystaj z propozycji PGwave, wpłać mu w złotówkach, a on zrobi przelew w euro. Za tydzień to ja bym chciał żeby pieniądze już były wysłane do Rolpha.

4. Zaktualizowana lista tych, co dokonali pełnych wpłat (lista nie uwzględnia wpłat anonimowych, takie będę rozszyfrowywał na końcu)

areg,

LTV,

jajone ,

momores,

marek_gd,

mikexx,

Friday, FilipS,

Pgwave,

kubedes,

pgmax

No no przesyłka do Wawy zaczyna się naprawdę kalkulować, narazie jest nas już czworo:

1.Pgwave

2.Kubedes

3.Momores

4.Friday

....Jeśli ktoś jeszcze jest z okolic Warszawki to zapraszam do wspólnej przesyłki:)

Pisze się na wspólną wysyłke do wawy-prosze o namiary w wawie,osoby do której głośniczki by miały przyjść.

P.S.McGyver - jutro wpłacam całość, w tytule będzie oczywiście nick!

Pozdrawiam

Pełne wpłaty wpłynęły od:

1. areg,

2. LTV,

3. jajone ,

4. momores,

5. marek_gd,

6. mikexx,

7. Friday,

8. FilipS,

9. Pgwave,

10. kubedes,

11. pgmax ,

12. Olekiber,

13. kooloom

Witam!

McGyver

Bardzo prosze o zmodyfikowanie mojego zamówienia. Było: M18WH-08-08 4 sztuki, PL27TG-35-06 2 sztuki. A teraz ma być: M18WH-08-08 2 sztuki, PL27TG-35-06 2 sztuki. Bardzo przepraszam za powstałe zamieszanie. Jednocześnie obiecuję na 100%, że to już ostateczna wersja mojego zamówienia. Prosze o nowe wyliczenie ile mam wplacić euro na konto. Pieniądze te wpłacę na 100% we wtorek, tj. 07-03-2006r.Miron3333.

Wpłacili:

1. areg,

2. LTV,

3. Pgwave,

4. jajone,

5. marek_gd,

6. mikexx,

7. kubedes,

8. Friday,

9. FilipS,

10. Olekbiker,

11. kooloom,

12. pgmax,

NIE WPŁACILI:

Milsso

losiek 28

rafal1997

Krysus

miron3333

Magazynier

A chciałem przelać kasę Rolphowi w poniedziałek. No cóż, opóźni się to. Będziemy wszyscy dłużej czekać na głośniki.

Jeszcze jedno. Jeżeli organizujecie się w grupy, to dobrze. Proszę się umawiać ze sobą, a tu na forum umieśćcie listę osób do wspólnej paczki i do kogo wysłać. Nie piszcie o tym do mnie na maila, bo to dla mnie dodatkowa robota.

>>>McGyver

Nasza skromna uaktualniona lista ze stolicy:

>1.Pgwave

>2.Kubedes

>3.Momores

>4.Friday

>5.milsso

Adres mój napewno masz:) ,ale rozważamy także w tym malutkim kręgu żeby pojechać i odebrać osobiście (pomysł Kubedes'a)ponieważ na same słowo kurier to mam apokaliptyczną wizję przed oczami... nie wiem co Ty na to, czy ewentualnie możemy wysłać do Ciebie Posłańca;P. No ale narazie to musimy znaleźć chętnego, więc docelowo pozostaje wysyłka:)

Witam.

Nie chce tu nikogo obrażać i nie chce być źle odebrany , ale jakoś niektórzy potrafili wpłacić na czas i bez żądnych oporów... a Ci co mają daleko do banku mieli tydzień na wpłacenie .. wiec nie rozumiem ...teraz całe zamówienie się przesunie niewiadomo jak długo .. bo Pan X czy Y nie wpłacili z różnych powodów , przepraszam ale jestem mocno wkurzony bo jak tak dalej pójdzie głośniki będą w maju ;/ no ale już chyba taka mentalność Polaków ;/

Jajone- nie ma sensu sie denerwowac Uzbruj sie w cierpliwość i.... po prostu czekaj:) Sa rzeczy na tkore nie ma sie wplywu- a wyrazanie swojej zlosci niczemu nie sluzy:)... Zamowienie na Passa 1.7 ciągneło sie 5 miesiecy... i na szczescie nikt sie za bardzo nie denerwowal:)... to nie ma sensu...

McGyver- moje glosniczki zabierze od Ciebie Areg. Umowie z nim mailowo wszystkie szczegoly:)

Pgwave, ależ oczywiście, zapraszam posłańca, ale musi mi poświęcić chwilę czasu na pogawdkę. Nie dam mu też żadnych głośników jeżeli nie zgodzi się wypić ze mną kawy, lub chociaż herbaty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam

McGyver pragnę poinformować o zawiązaniu grupy "Trójmiasto" która ma zamiar uprościć przesyłkę głośników w ten piękny region Polski. Na chwilę obecną tworzą ją :

-> marek_gd

-> FilipS

O wszelkich istotnych ustaleniach dotyczących przesyłki dam Ci znać na priva.

Jeżeli w gronie zamawiających są osoby z Trómiasta i okolic to zapraszamy do grupy.

Pozdrawiam grupy: warszawską, krakowską i wielkopolską.

marek_gd

Na temat Passa nie pomogę, ale w Warszawie jest Jar1, on jest w tym dobry, jego musisz gnębić.

Do mnie oczywiście zapraszam każdego (ale nie wszystkich na raz, mam za małe mieszkanie).

> aktualnie wpłacili:

> areg,

> LTV,

> Pgwave,

> jajone,

> marek_gd,

> mikexx,

> kubedes,

> Friday,

> FilipS,

> Olekbiker,

> kooloom,

> pgmax,

> Milsso

KrySus wyleciał z listy

"olewacze-opóźniacze" (znaczy nie wpłacili jeszcze ku utrapieniu tych solidnych i terminowych):

> losiek 28

> rafal1997

> miron3333

> Magazynier

Ustalam, że ostatecznie sprawdzam stan konta w środę, i od kogo wpłaty na koncie nie będzie w tym terminie, ten wylatuje z listy. W czwartek pójdzie przelew do Rolpha.

McGyver

wysłałeś mi maila zebym wpłacał.

Ale nie ma mnie na zadnej liście (ani tych co wpłacili - to oczywiście rozumiem bo jeszcze nie wpłaciłem, ani - tym bardziej - wśród tych którzy nie wpłacili)

Przypominam zamawiałem XXLSa i PR.

Chciałbym dokonać wpłaty (noszę się z tym zamiarem od poniedziałku) ale nie wiem czy aby nie zostałem wykluczony z listy.

Na maila nie odpowiedziałeś.

Pozdrawiam

Ditomek, wszystko OK, nie ma się co zastanawiać tylko wpłacać. Nie ma Cię na liście, bo zgłosiłeś się do mnie na priva już po jej zamknięciu, więc nie chciałem mieszać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.