Skocz do zawartości
IGNORED

Jutro jestem w Gdańsku!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Przemas

Ofc wiem ,co Jarek ma w domku,ale nie powiem. Kiedyś kupiłem od niego końcówkę Haflera.Transakcja miała miejsce u Piotrusia (z którym też grywałem)w Siouxie jeszcze na Niepodległości(dzisiaj chyba Zeppelin bar?).Cena - n zł plus skrzynka.Zapomniałem wtedy,że czeka na mnie taxi...... Ładny był rachunek - chyba bitwa pod Cedynią

Co do knajpy proponuje Donegal, taki se iralndzki pub, fajny wystrój w środku, leją Guinessa z kija, no i czasem puszczą The Corrs "unplugged" :]. Albo jak wolisz nowocześniej to niedaleko Taboo dosłownie kilka kroków od Donegala. Swego czasu w Donegalu byłem stałym bywalcem, za kawalera...sic!to był błąd.Pozdrawiam

Wszystkim co zadzwonili i "zapraszali" dziekuję:):):):) Mało czasu spowodowało, że nie mogłem być wszędzie, choć miałem szczere chęci:):):)

Uf troszkę mnie kosztował ten wyjazd:):):)

Off Topic

PETER nie żyje????

Byłem świadkiem jak w sklepie społem na dole monciaka zaczął rozkręcać ...granat ręczny i wyjął z niego zwitek banknotów.Strachu najedliśmy sie wtedy... Szkoda gościa! Był "wtopiony " w panorame Sopotu

Pozdrawiam

Waldek

zildjian

Skorzystamy z zaproszenia napewno.Nie będę kitował ,ale Budka piłem tylko z butelki.

Od pewnego czasu jakość znacznie się pogorszyła tego zacnego i wybitnego trunku :((((((((((((((((((((((

Być może jest rozlewany u nas w kraju,a to by tłumaczyło pogorszenie jakości.

Jestem ciekaw smaku Budka z "laski".

Przy najbliższej okazji nie omieszkam wypróbować !!

pzdr

Ps. Jak z poszukiwaniem pre ?

Pogorszenie jakości - to tak jak z zalewającą nas falą tłuczonych w setkach na godzinę pieców i zwł. dvd playerów.Automatyzacja produkcji - Budvara ma teraz w swej stajni komnglomerat Carey Agri......

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.