Skocz do zawartości
IGNORED

Kwestia bezpieczników - podziękowanie za forumowy puchar

nirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Pogłoski o mojej śmierci były przedwczesne i mocno przesadzone. Chciałem Wam bardzo podziękować, gdyż po wielu miesiącach braku aktywności na forum zalogowałem się na konto i moim oczom ukazał się puchar - przyznaliście mi punkty nie wiem za co i dlaczego, jestem bardziej przyzwyczajony do kar i nie ukrywam że trochę to we mnie wzbudziło niepokój. Niemniej jednak chcę podziękować każdemu z Was bez względu na wyznawaną wiarę w kable i bezpieczniki, słuch czy sprzęt. Dzisiaj w TOP 20 nie widzę ani wątku o kablach ani o bezpiecznikach, nie wiem czy to skutek tego ze naród mądrzeje, biednieje, bogaci się, a może sezon na ekstremalne odsłuchy jeszcze się nie zaczął. Trochę się łezka kręci za tymi wątkami gdzie emocje sięgały zenitu, a uczestnicy konfliktu po obu stronach w pocie czoła obmyślali strategie jak zmiażdżyć przeciwnika jednocześnie nie narażając się na bana. Czy w pewnym momencie uciekłem z pola bitwy, czy zostałem zmasakrowany, tego już nie pamiętam, pewnie to jeden z objawów Zespołu Stresu Pourazowego, w każdym razie nie wiem jakie były na końcu ofiary, czy jest ktokolwiek kto w tej strasznej wojnie wygrał, czy kwestia bezpieczników i kabli zasilających została ostatecznie rozwiązana. Bez względu na to, niech Wam sprzęt dobrze gra, warunki odsłuchowe niech Wam zawsze sprzyjają. 

Sulek audio zdeklasowalo wszystko i rozwialo wszelkie watpliwosci na temat hi endowej listwy z kablem. Teraz juz kazdy moze spac spokojnie majac kierunkowo odlana listwe od Sulka.  ?

Wieza STEREO Technics :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.