Skocz do zawartości
IGNORED

AE Evo 1 - mają bas czy nie?

fv

Rekomendowane odpowiedzi

według mnie Mite są lepsze. Bez urazy - ale najbardziej paździerzowy dźwięk jaki słyszałem to z małych AE. Mite grają po prostu przyjemnie, z całkiem niezłym basem, ładną średnicą. Góra taka sobie - ale lepsza niż w AE (według mnie). Chyba, ze ktoś lubi bardzo suchy, bezbarwny i bezduszny dźwięk. Acha, bas w istocie jak na maleństwa niezły i ładnie znikają... ale na tym się kończą zalety.

AE Evo 1 to bardzo faje kolumny z mocnym basem pastelowa srednica i niezla gora (zwyciezca testu grupowego w tym przedziale cenowym)

Mietki raczej ustapia im basem nawet jestem o tym przekonany co do reszty nie podpowiem bo nie mialem okazji ich porownywac bezposrednio na tym samym sprzecie.

Mysle ze alternatywa beda takie kolumienki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

robix

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

z tymi testami grupowymi to jakoś wierzyć mi się nie chce:) znaczy się pewnie tak było tylko czy za tym nie poszła gratyfikacja! no i ta pastelowa średnica... bez jaj:)

Mickie13 - powiedz coś;)

testy grupowe .. bez sensu ..

toz to przeciez kazdy ma inny gust i kazdemu podoba sie inne brzmienie. niech oceni Twoje ucho nie redaktor nie zawsze "obiektywny". Osobiscie wolalbym totemy. mialem je przez chwilke .. swietna ciepla "góra". mi brakowalo basu dlatego je sprzedalem. za ta cene bez konkurencyjne.

Z jajami czy bez AE graja naprawde dobrze , bas maja potezniejszy niz ,,mietki,, a zdaje sie o to pytal kolega.

Testy pisane 10 lat temu byly zupelnie inne niz teraz a AE mialy opinie naprawde udanych wiec nie ma co tu doszukiwac sie jakichs oszustw.

Ps. Mialem te kolumny wiec jest to moje subiektywna ocena (graly ze wzmacniaczem NAD Seria Monitor)

robix

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.