Skocz do zawartości
IGNORED

BP ULTIMATE nowy ON

abudzik

Rekomendowane odpowiedzi

poważnie. nie wiem czemu, ale ON z shella załatwił mi skodę - diesel na pompowtryskiwaczach. Nie twierdzę że to złe paliwo - po prostu do tego auta się nie nadaje. Ale z żadnym innym paliwem takich jaj nie było

https://www.audiostereo.pl/topic/14670-bp-ultimate-nowy-on/#findComment-244049

Zalałem kilka razy shela racing diesel do mojego tdi i oprócz zwiekszonego dymienia oraz szybszego nagrzewania silinka (temp. oleju) sound engina stał się zdecydowanie bardzo tranzystorowy!

Nie polecam.

BP Ultimate ON nie lałem i nie zamierzam. Ma własciwości myjące silnik, co przy modyfikowanym silniku tdi o nie małym już przebiegu nie jest mile widziane.

Do nowych stockowych diesli można spróbować. Ale jesli nie będzie czuć róznicy w osiągach (i dźwięku ofc.) to po co przepłacać ? ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/14670-bp-ultimate-nowy-on/#findComment-244283

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.