Skocz do zawartości
IGNORED

powód to chyba przedwzmacniacz lampowy

ketrop

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie

Jakiś czas temu skorzystałam z forum. Ponownie jestem zmuszona odwołać się do waszej wiedzy. Chodzi o to, że jakiś czas temu zakupiłam wzmacniacz i przedwzmacniacz lampowy. Od samego początku coś nie tak było z przedwzmacniaczem, wrócił do właściciela i po zbadaniu dostarczono do mnie. Jednak zdarzają się cały czas momenty, w których przy włączaniu sprzętu nie gra nic. Słychać tylko jak gra gramofon. Sprawdzałam wzmacniacz i gramofon na innym sprzętem i było ok. Kolumny też są ok. Na moje oko coś musi być z przedwzmacniaczem. Rozkręcałam go, wszystkie lampy posprawdzałam i niby jest ok. Nie wiem co to może być, ale zaczyna mnie to denerwować.

Może ktoś coś wie na ten temat?

Pozdrawiam

Ketrop

Witaj. Ja co prawda Tobie nie pomogę , ale niejaki Pan Zydelek(nick) zna faceta który doskonale naprawia te klocki, nie jest drogi i już z kilku żródeł słyszałem o tym gościu , że warto.

ketrop... z tego co pamiętam pre to Abraxas a ty jesteś spoza Wawy. Być może jest ktoś w Polsce kto handluje tymi wzmacniaczami i ma kontakt z producentem który powinien dokonać naprawy (no bo serwisu to przecież nie ma). Inną opcją jest skontaktowanie się z Linnartem, który różne wynalazki naprawia i sam konstruuje - ale czekałaby Cię podróż do Wawy.

LINNART

Al. Prymasa 1000-lecia 76 E

01-424 Warszawa

Tel. kom.: 0-601 30 22 81

e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.