Skocz do zawartości
IGNORED

muza w cieniu jabłoni (z piwkiem w dłoni)

yezu

Rekomendowane odpowiedzi

osobiscie polecam jednak jukeboxa i mp3

wygoda - nie musisz nosic plyt - nie niszczysz ich

nie masz baterii - ladowarka zalatwia sprawe

zmiescisz wiele setek albumow

sluchawki i tak sobie dokupisz :)

mniejszy!

>>>Harvi - znam taki jeden SYSTEMBOLAGET w Åre - czeskie piwko za 13koron sam miod :)

Ja mogę polecić od siebie sony d-ne510. Calkiem dobry dzwiek jak na discmena, oczywiscie na jakichs lepszych sluchawkach, te w zestawie sa kiepskie. Odtwarza mp3 i attac3 (format sony), ma calkiem przydatne pokretlo jog dial, obsluguje cd-text, dwa poziomy anti-shocka, nie wiem co trzeba zrobic zeby przerwal, nie udalo mi sie to nawet przy tym nizszym poziomie, do tego jakies tam podbicie basow i co najwazniejsze na zestawie 2 paluszkow dziala 80h (nawet sporo wiecej) i tu ciekawostka od wrzesnia 2003 do dzisiaj, uzywam akumulatorkow 1800, ladowalem je tylko raz. Nie slucham discmena codziennie, ale czesto biore go na spacerki, czy w podroze, uzywam go przynajmniej 2x na tydzien, o bateriach mozna po prostu zapomniec. Odtwarza tez CD-RW, moze malo audiofilskie podesjcie o ile w ogole mozna mowic o takim w przyapadku discmena, ale jutro wybieram sie do Torunia, mam juz na RW wypalone odpowiednie mp3 i jade z jedna plytka i paroma godzinami muzyki, w sam raz na podroz patatajem. Ciezko mowic tu o jakosci dzwieku (mp3 na rw), ale uzytecznosci nie mozna temu odmowic.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.