Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do tannoy m1

szaman z podlasia

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, szaman z podlasia napisał:

a jak myślicie co zagra lepiej topping czy te amplitunery

Choć Toppinga nie słyszałem, to nie mam cienia wątpliwości - amplitunery. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Z tego miejsca chciałbym podziękowac wszystkim za pomoc zdecydowałem się na onkyo a-5vl jestem juz na finalizacji zakupu za 630 zł myśle że to odpowiednia cena kupiłem tez  przetwornik usb-spdif na ali  myśle że za mniejwięcej 2 tygodnie będzie. Jak skompletuje wszystko napisze czy jestem zadowolony.

• 1 miesiąc później...

Troche zapomniałem o założonym wątku tutaj i o tym że miałem napisać moją opinie na temat doradzonego mi sprzętu. Więc tak chociaż nie jestem znawcą audio i to dopiero początek mojej przygody kolumny wraz z tym wzmacniaczem grają bardzo czysto i przyjemnie dla ucha.  jestem bardzo zadowolony z zakupionego sprzętu i chciałbym bardzo podziękować ludiom, którzy poświęcili swój czas pomagając.

No i super! A ja tak mocno tęskniłem za swoimi mercury m1, tak miło wspominałem kumpla mercury m2, że kupiłem revolution r3 i jestem w niebie. Zanim przyjdą Ci do głowy zmiany, to posłuchaj kilka miesięcy i zdefiniuj, w jakim chcesz iść kierunku.

Tannoy dokładnie tak gra, jak to określiłeś - przyjemnie dla ucha. Nie zrobisz na nikim wrażenia basami i sopranami, za to będziesz godzinami słuchać ulubionej muzyki z przyjemnością.

I jeszcze takie pytanie: pisałeś, że grasz z komputera. Jak masz podłączony do wzmacniacza? 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.